Fenerbahçe Ersun Yanal: "3 maç bitince bunu açıklayacağız"

Ersun Yanal: "3 maç bitince bunu açıklayacağız"

04.05.2019 - 21:42 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig'de Kasımapaşa'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Ersun Yanal: 3 maç bitince bunu açıklayacağız

Spor Toto Süper Lig'de Kasımapaşa'yı 3-1 mağlup eden Fenerbahçe'de teknik direktör Ersun Yanal açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

"Şapkamızı önümüze koyup düşünmeliyiz"
"4 şehidimiz var. Vatan için canını veren kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyorum, ailelelerine başsağlığı diliyorum. Bu sene Fenerbahçe, kendi istatistiklerini de değiştirdi. Hiçbirimizin mutlu olmadığı, memnun olmadığı, hepimizin düşünmesi gereken bir sezon. Bundan sonraki süreçte şapkamızı önümüze koyup yapabileceklerimizi düşünmemiz ve hazırlıklara başlamamız gerekiyor."

"3 maçımızı da kazanmak zorundayız"
"3 maçımız var, bu 3 maçımızı da kazanmak zorundayız, kazanmalıyız. Fenerbahçe bunu yapmak zorunda."

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal, basın toplantısında futbol adına iyi işler yaptıklarını söyledi. Deplasman galibiyetine değinen Yanal, "Uzun bir zaman sonra Fenerbahçe deplasmanda kazandı. Bölüm bölüm olsa da futbol adına iyi işler yaptık. Önümüzdeki 3 maçın güvenini kazanma adına önemli bir 3 puandı.
Oyuncular bunu forse ettiler. Rakibin etkili hücum organizasyonları vardı. Zaman zaman çıkarken top kayıpları vardı ama biz yine de iyi oynadık kazandık" dedi.
Gelecek sezonun çalışmalarına başlamak için ligi bitirmek zorunda olduklarına vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcı, "Son 3 maç için çalışmalara başlayacağız. Önümüzdeki sezonu konuşmak için kalan 3 maçı bekleyeceğiz. 3 maç bitince bunu açıklayacağız" diye konuştu.
Taraftarlara bir mesaj gönderen Ersun Yanal, "Taraftarların tartışılmaz bir gücü var. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü ortaya koyacak gücü var. Bizim taraftarımızın büyüklüğü Fenerbahçe'nin büyüklüğü. Taraftarların destekleri vardı. Önümüzdeki sezonun beklentisini biliyoruz. Taraftarlarımıza bu sezon ki sabırları için teşekkür ederim. Bizim amacımız şu anda 3 maçı bitirip, gelecek sezon için çalışacağız, gayretli olacağız.
Amacımız kalan 3 maçı kazanmak ve taraftarımızı bir nebze olsun mutlu etmek" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı