Trabzonspor Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda! Menajeriyle görüşüldü

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda! Menajeriyle görüşüldü

29.12.2023 - 18:30 | Son Güncellenme:

Trabzonspor'da ara transfer dönemi için çalışmalarına hız veren kurmayların Beşiktaş'ın eski futbolcusunu gündemine aldığı öğrenildi. Bordo-mavililerin, siyah-beyazlıların eski yıldızının menajeriyle görüştüğü aktarıldı.

Eski Beşiktaşlı, Trabzonspor yolunda Menajeriyle görüşüldü

Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor'da kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Karadeniz ekibinin bu doğrultuda bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen tecrübeli futbolcuyla ilgilendiği kaydedildi.

Haberin Devamı

Trabzonspor'un transfer gündemindeki başarılı futbolcunun menajeriyle masaya oturduğu aktarıldı. Sports Digitale'in haberine göre; Trabzonspor, Beşiktaş forması giyen Mohamed Elneny'i transfer gündemine dahil etti.

Bordo-mavililerde idarecilerin Mısırlı orta sahanın durumu hakkında menajeriyle görüştüğü vurgulandı. Trabzonspor'un Mohamed Elneny'nin son durumu hakkına bilgi aldığı aktarıldı.

Mohamed Elneny bu sezon Arsenal'da 4 maça çıktı ve toplam 71 dakika sahada kaldı. Premier Lig deviyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek 31 yşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 4 milyon 500 bin euro.

Al Ahly altyapısında futbola başlayan Mohamed Elneny daha sonra El Mokawloon, Basel ve Beşiktaş'ta da forma giydi. Mısır Milli Takımı'nda 94 maçta şans bulan 31 yaşındaki orta saha, 8 gol atma başarısı gösterdi.

Haberin Devamı

Mohamed Elneny, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ile daha önce Beşiktaş döneminde birlikte çalıştı.