Fenerbahçe Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu! Sporting'de kriz çıkardı

Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu! Sporting'de kriz çıkardı

09.04.2022 - 12:42 | Son Güncellenme:

Sporting Lizbon forması giyen eski Fenerbahçeli Islam Slimani, takımının antrenmanından kovuldu. Golcü futbolcunun kovulma sebebi ortaya çıtkı.

Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu Sportingde kriz çıkardı

Onur Dinçer - Skorer

Haberin Devamı

Sporting’in bu akşam Tondela ile karşılaşmaya oynayacak. Mücadele öncesinde Portekiz kulübünde kriz yaşanıyor. Sporting Lizbon forması giyen eski Fenerbahçeli Islam Slimani, takımının antrenmanından kovuldu.

FENERBAHÇE İÇİN HATA DEMİŞTİ
2018/2019 sezonunda Leicester City'den kiralık olarak Fenerbahçe'ye transfer olan Islam Slimani, Türkiye macerasını "hata" olarak değerlendirdi. Slimani, Fransa kanalına yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye geldiğimde Teknik Direktör bana güveniyordu ve oynatıyordu. Sonra bir gün bana kiralık olarak takıma katıldığım, gelecek yıl takımda olmayacağım ve idmanlara çıkmayacağımı söylediler. Ocak ayında teklifler vardı ama müsaade etmediler. Türkiye transferim bir hataydı" dedi.

Haberin Devamı

Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu Sportingde kriz çıkardı

31 MİLYON EUROLUK BONSERVİS
Islam Slimani, 2013 yılında Sporting'den 31 Milyon Euro'luk bonservis bedeli ile İngiltere için ayrılmıştı. Premier Lig'de Leicester City forması ile beklenen performansı ortaya koyamayan forvet, Fenerbahçe'ye kiralandı. Sarı-Lacivertliler ile çıktığı 25 maçta yalnızca 5 gol kaydederek, düşük performans sergiledi.

LYON'DAN SPORTİNG'E DÖNDÜ
Slimani, başarısız Fenerbahçe macerası sonrası Monaco'da kendini bulmuştu. Fransız ekibinde yıldızını yeniden parlatan Cezayirli forvet, sonrasında ise Lyon'a transfer olmuştu. Slimani'nin Sporting ile kontratı gelecek sezon sonunda bitiyor. Lyon'da yedek kalan ve Ocak ayında daha önce de formasını giydiği Sporting'e döndü

Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu Sportingde kriz çıkardı

ATTIĞI GOLLER ŞAMPİYONLUK YARŞINDA TUTTU
Potekiz'de 8, bu sezon toplamda 27 maça çıkan Slimani, attığı gollerle takımı Sporting'i şampiyonluk yarışına tutunmasında büyük rol oynadı. Bitime 6 hafta kala 70 puanı bulunan Sporting, lider Porto'nun 6 puan gerisinde bulunuyor.

Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu Sportingde kriz çıkardı

İDMANDA UYGUNSUZ TAVIRLAR
Ara transferde bedelsiz geldiği Portekiz ekibinde bu sezon 8 lig maçına çıkan ve 4 gol atan tecrübeli santrforun idmandaki uygunsuz tavırlarının buna gerekçe gösterildiği belirtildi.

Eski Fenerbahçeli Slimani idmandan kovuldu Sportingde kriz çıkardı

TEKNİK DİREKTÖR AMORİM KOVDU
Portekiz basınındaki haberlere göre 33 yaşındaki Slimani, isteksiz görüntüsü ve uygunsuz tavırları nedeniyle teknik direktör Ruben Amorim tarafından antrenmanı erken terketmek zorunda bırakıldı.

Haberin Devamı

YERİNE 16 YAŞINDA FUTBOLCU
Futbolcunun Tondela maçında ilk 11’de olmayacağının kendisine iletilmesinin ardından, antrenmandaki tavrının ortaya çıktığı iddia ediliyor. Slimani’nin bu akşam deplasmandaki Tondela maçının kadrosundan da çıkarıldığı, yerine 16 yaşındaki Rodrigo Ribeiro’nun kadroya alındığı belirtiliyor.

Yazarlar