Turkish Airlines Euroleague Eski Fenerbahçeli yıldızdan Ergin Ataman için olay iddia! 'Başarırsa şapka çıkarırım'

Eski Fenerbahçeli yıldızdan Ergin Ataman için olay iddia! 'Başarırsa şapka çıkarırım'

04.07.2023 - 18:01 | Son Güncellenme:

Yunan ekibi Panathinaikos, Ergin Ataman yönetiminde gelecek sezonun hazırlıklarına devam ederken bir dönem Fenerbahçe forması da giyen tecrübeli basketbolcudan olay bir iddia gündeme geldi.

Eski Fenerbahçeli yıldızdan Ergin Ataman için olay iddia Başarırsa şapka çıkarırım

Ergin Ataman yönetimindeki Panathinaikos, gelecek sezon için çalışmalarına devam ederken tecrübeli başantrenör ve Yunan ekibi için olay bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

ANADOLU EFES'TEN AYRILDI

EuroLeague'de üst üste 2 şampiyonluk yaşamasının ardından geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalan Anadolu Efes, Basketbol Süper Ligi'nde zafere ulaşmış olsa da Ergin Ataman, takımdan ayrılmıştı.

Lacivert-beyazlı ekipten ayrılan Ergin Ataman ise Panathinaikos 2 yıllık anlaşmaya vardı. Ayrıca tarihte ilk kez bir Türk koç, Yunan ekibini çalıştıracak.

Eski Fenerbahçeli yıldızdan Ergin Ataman için olay iddia Başarırsa şapka çıkarırım

YILDIZ İSİMLERİ KADROSUNA KATTI

Transfere hızlı bir giriş yapan Panathinaikos, Kostas Antetokounmpo, Moraitis ve Luca Vildoza ile kadrosunu güçlendirmişti. Yunan ekibi ayrıca geçtiğimiz sezon Obradovic yönetimindeki Partizan'da dikkatleri üzerine çeken Mathias Lessort'u da renklerine bağlamıştı.

DERRİCK WİLLİAMS TAKIMDAN AYRILDI

Haberin Devamı

Ergin Ataman'ın takımın başına geçmesinin ardından Panathinaikos'ta ayrılık da yaşandı. Geçtiğimiz sezon 12.4 sayı ve 3.9 ribaund ortalamaları ile mücadele eden ve EuroLeague'in normal sezonunda 34 maçın tamamında forma giyen Derrick Williams, takımdan ayrıldı.

Kariyerinde Panathinaikos dışında Valencia ve Maccabi'de oynayan Derrick Williams, ülkemizde Fenerbahçe Beko'da da forma giymişti

Eski Fenerbahçeli yıldızdan Ergin Ataman için olay iddia Başarırsa şapka çıkarırım

OLAY İDDİA

Ergin Ataman'ın başantrenörlük görevine gelmesinin ardında Panathinaikos'tan ayrılan Derrick Williams, eski takımı ve Ergin Ataman hakkında olay iddiada bulundu.

Sosyal medya hesabından ayrılığı hakkında bir paylaşımda bulunan tecrübeli basketbolcu, Yunan ekibi,nde birçok sorun bulunduğunu belirterek şu sözleri aktardı: “Ergin Ataman, en iyilerden birisi olmasına rağmen Panathinaikos’ta çözemeyeceğini düşündüğüm birçok sorun var. Eğer başarırsa şapka çıkarırım.”

WİLLİAMS'I İSTİYORUZ DEMİŞTİ

Ergin Ataman 2019 yılında Anadolu Efes'i çalıştırırken, Derrick Williams ile ilgilendiklerini söylemişti.

Yazarlar