Dünyadan Futbol Eski Trabzonsporlu, Panathinaikos ile anlaştı! Fatih Terim'den bir transfer bombası daha

Eski Trabzonsporlu, Panathinaikos ile anlaştı! Fatih Terim'den bir transfer bombası daha

21.01.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'den Samet Akaydin'i kadrosuna katarak dikkat çeken Panathinaikos'un, Trabzonspor'un eski futbolcusuyla anlaştığı iddia edildi. Fatih Terim'in stoper tandemini oluşturması beklenen tecrübeli futbolcunun imza için bugün Atina'da olacağı aktarıldı.

Eski Trabzonsporlu, Panathinaikos ile anlaştı Fatih Terimden bir transfer bombası daha

Fatih Terim'i teknik direktörlük görevine getiren Panathinaikos, transferde gaza bastı. Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transferde hareket eden Panathinaikos'un sürpriz bir hamlede bulunduğu öne sürüldü.

Haberin Devamı

29 yaşındaki Samet Akaydin'i Fenerbahçe'den kiralık olarak renklerine bağlayan Panathinaikos'un Trabzonspor'un eski futbolcusuyla da anlaştığı öğrenildi. Sports Digitale'in haberine göre; Panathinaikos, Vitor Hugo ile transfer için el sıkıştı.

Brezilyalı futbolcunun, Panathinaikos ile anlaştığı ve bugün imza için Atina'da olacağı belirtildi. Bahia ile sözleşmesi 31 Aralık 2026'da sona erecek Vitor Hugo'nun sağlık kontrolleri sonrası Panathinaikos'a imza atacağı vurgulandı.

Santo Andre'de futbola başlayan Vitor Hugo daha sonra Sport Recife, Ituano, Ceara SC, Tombense, America-MG, Palmeiras, Fiorentina ve Trabzonspor formaları giydi.

Bahia, 2022-2023 sezonu devre arasında Vitor Hugo için 1 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödedi. Brezilyalı stoperin güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro.

Haberin Devamı

Vitor Hugo, Trabzonspor'da oynadığı dönemde Süper Kupa'da 2, Süper Lig'de ise 1 şampiyonluk yaşadı.

TERİM'İN 4'ÜNCÜ TRANSFERİ

Vitor Hugo ile anlaşma sağlayan Panathinaikos, Fatih Terim dönemindeki 4'üncü transferine imza attı. Yunanistan Süper Ligi temsilcisi bu süreçte Dimitrios Limnios, Bartlomeiej Dragowski ve Samet Akaydin'i renklerine bağladı.

Yazarlar