Fenerbahçe Sebastian Szymanski'ye Premier Lig devinden kanca! Astronomik transfer teklifi beklentisi

Sebastian Szymanski'ye Premier Lig devinden kanca! Astronomik transfer teklifi beklentisi

20.01.2024 - 19:30 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin sezon başında kadrosuna kattığı Sebastian Szymanski'ye Premier Lig devinin talip olduğu öğrenildi. Yıldız futbolcu için sarı-lacivertlilerin talep ettiği bonservis bedeli dudak uçuklattı.

Sebastian Szymanskiye Premier Lig devinden kanca Astronomik transfer teklifi beklentisi

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de gösterdiği performansla parmak ısırtan Sebastian Szymanski ile ilgili çarpıcı bir gelişme yaşandığı iddia edildi. Sarı-lacivertlilerin yıldızına Premier Lig devinin talip olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki futbolcu için astronomik bir bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi. Takvim'in haberine göre; Premier Lig devlerinden Tottenham, Sebastian Szymanski'nin peşine düştü.

Sebastian Szymanskiye Premier Lig devinden kanca Astronomik transfer teklifi beklentisi

Tottenham'ın Samsunspor ile oynananacak maçta Sebastian Szymanski'yi tribünden takip ettireceği belirtildi. Polonyalı on numara için Tottenham Teknik Direktörü Ange Postecoglou'nun da ısrarcı olduğu aktarıldı. Ange Postecoglou'nun Sebastian Szymanski transferini istediği vurgulandı.

24 yaşındaki on numara için Fenerbahçe'nin talep ettiği bonservis bedeli de belli oldu. Sarı-lacivertlilerin, Sebastian Szymanski için 35 milyon euro istediği vurgulandı.

26 GOLE KATKI SAĞLADI

Sebastian Szymanski bu sezon Fenerbahçe'de 32 maça çıktı. 24 yaşındaki on numara bu karşılaşmalarda 12 gol sevinci yaşadı. Polonyalı futbolcu aynı süreçte 14 asist üretti.

Haberin Devamı

Sebastian Szymanski'nin Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Yıldız futbolcunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro.

Sebastian Szymanskiye Premier Lig devinden kanca Astronomik transfer teklifi beklentisi

Legia Varşova altyapısında yetişen Sebastian Szymanski daha sonra Dinamo Moskova'nın yolunu tuttu. Feyenoord'da 2022-2023 sezonunda kiralık olarak forma giyen Sebastian Szymanski, sezon başında 9 milyon 750 bin euro bedelle Fenerbahçe'ye imza attı.

Sebastian Szymanski, Polonya Milli Takımı'nda 30 maçta şans buldu. 24 yaşındaki on numara bu süreçte 2 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar