Galatasaray Eto’o para saçıyor

Eto’o para saçıyor

05.03.2014 - 14:24 | Son Güncellenme:

Görülmemiş bir uygulamaya imza atan Kamerunlu golcü, sosyal medya hesabından takipçilerine para dağıtacağını açıkladı

Eto’o para saçıyor

Onur Dinçer / Skorer Dış Haberler

Haberin Devamı

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Chelsea’nin yıldız forveti Samuel Eto’o, ilginç bir uygulamaya imza attı. Kamerunlu futbolcu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir duyuru ile hayranlarına 15 bin euro dağıtacağını açıkladı.
Eto’o, “Beni destekleyen insanlara teşekkür etmek ve gerçekten paraya ihtiyacı olan insanlara bir yardım eli uzatmak istiyorum. 15 bin euroyu iki talihli takipçim arasında bölüştüreceğim” dedi.
Buna göre Eto’o katılacaklardan bir sosyal sorumluluk projesi tasarlamalarını istedi. En çok beğendiği 5 projeyi seçerek sayfasında yayınlayacağını belirten yıldız futbolcu, en çok ‘like’ alan ve en çok ‘retweet’lenen projeyi tasarlayan kişinin 7500 euroya hak kazanacağını söyledi.
Samuel Eto’o paranın geri kalanı için ise ilginç bir şart koştu: “Bana, eğer siz kazanırsanız bu parayla ne yapacağınızı anlatan özel bir mesaj geçin. Ben de buna göre 7500 euroyu kazananı belirleyeceğim.”
Chelseali futbolcu, yarışmaya katılmak için gerekli şartın kendisini twitter, facebook veya instagramda takip etmek olduğunu söyledi. 5 Mart yani bugünün başvuru için son gün olduğunu ekleyen oyuncu, kazanan talihlileri 10 Mart’ta açıklayacağını duyurdu, “İnsan başkalarını mutlu ederek mutlu olur” notunu düştü.