Galatasaray Fabrizio Romano duyurdu: Real Madrid, Icardi iddialarını yalanladı

Fabrizio Romano duyurdu: Real Madrid, Icardi iddialarını yalanladı

27.11.2023 - 14:36 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Real Madrid'in Mauro Icardi iddialarını yalanladığını aktardı.

Fabrizio Romano duyurdu: Real Madrid, Icardi iddialarını yalanladı

İtalyan basını Real Madrid'in Mauro Icardi için girişimlerde bulunacağını iddia etmişti. Geçtiğimiz sezon PSG'den kiralanan ve bu yaz bonservisi alınan Icardi şimdiden Galatasaray'ın sembol isimlerinden biri oldu.

Haberin Devamı

Galatasaray'la yaşadığı şampiyonluk ve attığı gollerle taraftarın gönlünde taht kuran Arjantinli yıldız için Real Madrid'in devreye girebileceği öne sürüldü. Mauro Icardi'nin menajeri Galatasaraylı yetkililere Real Madrid'in bir ilgisi olmadığını belirtti.

Dünyaca ünlü gazetecesi Fabrizio Romano ise Real Madrid yönetiminin Icardi iddialarını yalanladığını aktardı. Fabrizio Romano paylaşımında "Real Madrid son günlerde yer alan iddialara rağmen Ocak transfer döneminde Mauro Icardi'yi transferi için aktif görüşmelerde bulunmayacak. Icardi'nin mükemmel performansı Avrupa'da gözden kaçmadı ancak Real bu tür bir planı reddediyor." ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Romano, bonservisi Real Madrid'de bulunan Brezilyalı genç yetenek Endrick'in de 2024 Temmuz ayı itibariyle eflatun-beyazlılara katılacağını ve Real Madrid yetkililerinin bundan dolayı heyecan duyduğunu aktardı.

Haberin Devamı

Yazarlar