Galatasaray Fatih İşbecer'den Aydınus ve Aziz Yıldırım'a tepki!

Fatih İşbecer'den Aydınus ve Aziz Yıldırım'a tepki!

27.10.2015 - 11:34 | Son Güncellenme:

Galatasaraylı yönetici Fatih İşbecer, kısa bir basın toplantısı şeklinde geçen sponsorluk anlaşmasında gündem yaratacak açıklamalarda bulundu

Fatih İşbecerden Aydınus ve Aziz Yıldırıma tepki

Galatasaray Başkan Vekili Fatih İşbecer, Türk Telekom Arena’daki sponsorluk anlaşmasında açıklamalarda bulundu.
İşbecer, Kadıköy’deki misafirperveliği eleştirirken, “Galatasaray Spor Kulübü medeniyet kurallarına göre ağırlanmadı. Bu hoş bir durum değil. Fenerbahçe ile Galatasaray 100 yılı aşkın dosttur. Bir kişinin açıklamalarına göre bu dostluk bitmeyecektir” dedi.
“ÇOBAN BIRAKTI, AYDINUS’TAN DA BEKLERDİK”
Sarı-kırmızılı yönetici, “Deniz Çoban özür diledi ve hakemliği bıraktı. Fırat Aydınus’tan benzer bir hareketi bekliyorduk. Böyle hakemlik olmaz. Böyle hakeme halı sahada bile maç yönettirilmez!” diyerek sert bir çıkışta bulundu.
İşbecer, sözlerini futbol takımının gösterdiği çabaların sonucunu Mayıs ayında yaşacağı şampiyonlukla sonuçlanacağını söyledi.
TT ARENA'YA ULAŞIM İÇİN ANLAŞMA

Haberin Devamı

Türk Telekom Arena’da düzenlenen basın toplantısına Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer ve Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı katıldı.

Galatasaray Kulübü ile Uber arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında, ilk defa Uber kullanacak tüm Galatasaray taraftarları, uygulamaya kaydolurken promosyon bölümüne ‘Galatasaray’ yazarak 2015-2016 futbol sezonu boyunca Türk Telekom Arena’ya ilk yolculuklarını 40 TL’ye kadar ücretsiz gerçekleştirecekler. Galatasaray, ayrıca tüm loca ve VIP koltuk sahibi yaklaşık 5 bin taraftarına Uber platformu üzerinden TT Arena’ya geliş ve gidişlerde geçerli olmak üzere her biri 70 TL’ye kadar olan 10’ar adet ücretsiz yolculuk sunuyor.

Haberin Devamı

“ULAŞIM EN ÖNCELİKLİ KONUMUZ”

Galatasaray Kulübü Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Fatih İşbecer, toplantıda yaptığı açıklamada, “Ulaşım en öncelikli konumuz. Böyle bir destek sunmaları bizi heyecanlandırıyor. Uber teknik olarak kişilere telefonlarını açtıkları yere araçları yönlendirip son derece konforlu bir ulaşım deneyimi sunuyor. Biz Uber ile temas kurduk, dedik ki Galatasaray taraftarının stada en konforlu şekilde gidip gelmesini istiyoruz. Bize destek verdiler. Kendisine huzurunuzda teşekkür ediyorum” dedi.

“GALATASARAY TARAFTARINA YARDIMCI OLACAĞIMIZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Uber Türkiye Genel Müdürü Neyran Bahadırlı ise yaptığı açıklamada, “Böyle köklü bir camia ile böyle güzel bir projeye imza atmanın heyecanını yaşıyoruz. Galatasaray taraftarlarına 2015-2016 sezonu boyunca TT Arena'ya gelip gidişlerinden konforlu ve güvenli, kolay erişilebilir bir seyahat imkanı sunmak için sabırsızlanmaktayız. Ulaşım sorunlarının farkındayız. Galatasaray taraftarına bu konuda yardımcı olacağımız için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Yazarlar