Dünyadan Futbol Fatih Terim, Anastasios Bakasetas transferini açıkladı! 'Yarın gelecek'

Fatih Terim, Anastasios Bakasetas transferini açıkladı! 'Yarın gelecek'

21.01.2024 - 23:55 | Son Güncellenme:

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, Anastasios Bakasetas'ı transfer ettiklerini açıkladı.

Fatih Terim, Anastasios Bakasetas transferini açıkladı Yarın gelecek

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos'u çalıştıran Fatih Terim, Trabzonspor'a veda eden Anastasios Bakasetas ile anlaştıklarını duyurdu.

Haberin Devamı

Asteras Tripolis maçını değerlendiren Fatih Terim, "Zor bir rakibe karşı oynadık ve havada bize yardımcı olmadı. İlk yarı mükemmel değildik ama ikinci yarı oyunumuzu geliştirdik. Golü bulduk, daha fazlasını da yapabilirdik. Hakem ikinci yarı oyunculara yardım etti, çok sık oyunu durdurmadı. Topla oynayan takımlar için oyunun kesilmemesi çok önemli" dedi.

Şampiyon olmak istediklerini dile getiren Fatih Terim, "Şampiyonluğu kazanmak istiyoruz ama zor şartlardan geçiyoruz. Ne olursa olsun zor durumlarla başa çıkmanız gerekir. Zor günler mutlaka olacaktır. Bununla başa nasıl çıkılır bilmelisiniz" ifadelerini kullandı.

Anastasios Bakasetastransfer ettiklerini belirten Fatih Terim, "Bakasetas yarın (pazartesi) gelecek. Galatasaray'ı çalıştırdığım dönemde Trabzonspor'da oynuyordu. Dolayısıyla birbirimizi tanıyoruz. Kendisi de hazır olduğunu bize bildirdi. Onu hepimiz tanıyoruz. Bugün Trabzonspor'a veda etti, onlara da teşekkür ediyoruz. Maksimovic transferi ne durumda pek bir şey bilmiyorum. Bugün Vitor geldi. Vitor ve Bakasetas ile ilgili bana bilgilendirme yapıldı. Ancak bu iki oyuncudan bahsedebilirim" diye konuştu.

Haberin Devamı

Panathinaikos'un ezeli rakiplerine de değinen Fatih Terim, "Önce PAOK, sonra Olimpiakos ile oynayacağız. Play-Off'ta da derbiler olacak. Hiçbir derbide geri durmamız için neden yok. Herkesle her yerde oynayabiliriz. Kimseden korkmuyoruz" açıklamasını yaptı.

BAKASETAS: BUGÜN SON MAÇIMDI

Trabzonspor'un Galatasaray'a 5-1 mağlup olduğu maçtan sonra tribünlere veda eden Anastasios Bakasetas, yayıncı kuruluşa da konuşmuş ve şu ifadeleri dile getirmişti:

"Trabzonspor formasıyla bugün son maçımdı. Aslında bu vedanın tabii ki daha iyi olmasını isterdim. Sahamızda böylesine bir derbi maçta böyle bir skorla olmasını elbette istemezdim. Hayatta bazen istekleriniz böyle olmuyor. Olumlu gitmiyor. Bazen istediğiniz gibi olmayabiliyor. Buradan ayrılırken öncelikle herkese teşekkür etmek istiyorum. Türkiye’deki bütün insanlara çok teşekkür etmek istiyorum. Burada sevgi ve saygı gördüm. Bulunduğum tüm zaman dahilinde."