Futbol Fatih Terim, Olympiakos'u kupa dışına itti! Samet Akaydin'i forvete yolladı, Bakasetas açıklaması

Fatih Terim, Olympiakos'u kupa dışına itti! Samet Akaydin'i forvete yolladı, Bakasetas açıklaması

18.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fatih Terim'in Panathinaikos'u, Yunanistan Kupası son 16 turu rövanş maçında deplasmanda Olympiakos'a konuk oldu. Panathinaikos penaltılara kalan mücadelede tur atlayan taraf oldu.

Fatih Terim, Olympiakosu kupa dışına itti Samet Akaydini forvete yolladı, Bakasetas açıklaması

Yunanistan Kupası son 16 turu rövanş maçında Fatih Terim'li Panathinaikos, Olympiakos ile karşı karşıya geldi. Karşılaşmada iki takımın da atakları sonuç vermedi ve 90 dakika 0-0 sona erdi. Geçtiğimiz hafta oynanan ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı.

Haberin Devamı

PENALTILARDA KAZANDI
Uzatmalarda da gol sesi çıkmadı ve penaltı atışlarına geçildi. Panathinaikos, Olympiakos'a penaltılarda 7-6 üstünlük sağladı ve Yunanistan Kupası'nda çeyrek finale yükseldi.

SAMET'İ FORVETE YOLLADI
Fatih Terim, Olympiakos karşısında Samet Akaydin'i 106. dakikada oyuna aldı ve santrfor mevkine yolladı.

TERİM YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ
Fatih Terim, Panathinaikos'un başında ligde çıktığı 3 maçta 2 galibiyet 1 beraberlik aldı. Fatih Terim 2 kulvarda toplam 5 maçta henüz yenilgi yüzü görmedi.

'GARİP GECEYDİ AMA MUTLUYUZ'

Deneyimli teknik adam derbi zaferinin ardından açıklamalarda bulundu. Terim şöyle konuştu: "Oyuncular nasıl oynarsa oynasın, verdikleri mücadeleden dolayı memnunum. Bu kadar çok eksikle oynamak nadir görülen bir şey. Çok garip bir geceydi ama mutluyuz. Her iki taraf için de mükemmel bir maçtı, üst üste ikinci derbi, oyuncularımı ve rakibi tebrik ederim. Uzatmalara ve penaltılara gitmek kolay değil. Turu geçtiğimiz için çok mutluyum.

Haberin Devamı

'SAKATLIK SORUNU YAŞADIK'

Bazı oyuncuları farklı pozisyonlara yerleştirdik ama sahada iyi bir görüntü sergiledik. Oyuncularımı tebrik ediyorum ve taraftarlarımıza galibiyet armağan ettiğimiz için mutluyum. Oyuncularımın sahaya koyduğu mücadeleye büyük saygı duyuyorum, çok çaba sarf ettiler. Maçı daha erken bitirebilirdik. Bazı sorunlarımız vardı ve bazı oyuncularımız kramp ve sakatlıklarla çıkmak zorunda kaldı. Sabırlı olalım, daha fazlasını verelim dedik ve elimizdeki tüm oyuncuları kullandık. Sahada savaştık, Olympiakos'la karşılaşmak kolay değil. Bu bir final gibiydi. Bunun tadını çıkarmak istiyorum."

BAKASETAS AÇIKLAMASI

Bakasetas iyi ve önemli bir oyuncu. Umarım sonuca ulaşırız. İmza olmadan bu konuda yorum yapmak çok iyi olmayabilir. Başkanımıza yaptığı hamleler için teşekkür ediyoruz."