Dünyadan Futbol Fatih Terim'den Panathinaikos'ta Şampiyonlar Ligi mesajı! 'Arkamdan bir şey söylenmesini istemiyorum'

Fatih Terim'den Panathinaikos'ta Şampiyonlar Ligi mesajı! 'Arkamdan bir şey söylenmesini istemiyorum'

27.12.2023 - 23:46 | Son Güncellenme:

Yunanistan Süper Ligi ekiplerinden Panathinaikos ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Fatih Terim, oyuncularına ilk antrenmanda dikkat çeken mesajlar verdi.

Fatih Terimden Panathinaikosta Şampiyonlar Ligi mesajı Arkamdan bir şey söylenmesini istemiyorum

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim, ilk antrenmanına çıktı. Futbolcularıyla ilk antrenmanında tanışma toplantısı yapan Fatih Terim, "Herkese iyi akşamlar. Her şey çok hızlı gelişti. İki gün önce başkan benimle görüştü ve bugün sizlerle birlikte antrenman yapıyorum. Birçoğunuzu tanıyorum, geri kalanları da zaman geçtikçe tanıyacağım" dedi.

Haberin Devamı

Panathinaikos'ta bir aile olduklarını belirten Fatih Terim, "Şunu bilmenizi istiyorum ki oyuncuları seviyorum ve her zaman onları koruyorum. Eğer söyleyeyecek bir şeyim varsa, bunu sadece özel olarak söylerim. Bu yüzden de arkamdan bir şey söylenmesini istemiyorum. Bu takım bizim aileimiz" ifadelerini kullandı.

İkinci olmanın başarı olmadığını dile getiren 70 yaşındaki teknik direktör, "İkinci olmak başarı değildir. Sadece birinci olmak vardır. Seçtiğim formada bile bir numara olsun istiyorum. Takım yıllardır şampiyonluğun dışında kaldı ve yeniden harika anlar yaşamamız gerekiyor. Kaybettiğimizde bu benim hatam olacak, kazandığımızda ise siz kazanacaksınız" diye konuştu.

Kendi futbol yaklaşımından bahseden Fatih Terim, "Değişen ilk şey, maçların öncesinde evde ailenizle kalmanız. İkincisi, biraz farklı oynayacağız. Farklı bir tarzla. Bu uzaydan gelecek bir şey değil. Bunun üzerinde çalışacağız" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Panathinaikos'la anlaşma sürecini anlatan Fatih Terim, "Oynamadığınız ya da oyuna girmediğinizde duygularınızı göstermeyin. Bu beni rahatsız ediyor ve sinirlendiriyor. Ofisim, endişeleriniz için her zaman açık. Şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi müziğini duymak için her şeyimizi vermeli ve kötü oynadığımızda bile kazanmalıyız. Bir noktada kaybetsek bile tüm gücümüzle mücadele etmeliyiz. Sizinle çalışmayı gerçekten çok istiyorum. Başkan bana Panathinaikos için çalışmaya hazır olup olmadığımı sorduğunda hemen 'evet' yanıtını verdim ve her şey yolunda gitti" dedi.

Yazarlar