Dünyadan Futbol Fatih Terim'in ilk transferi! Panathinaikos'tan 2 milyon euroluk maaş teklifi

Fatih Terim'in ilk transferi! Panathinaikos'tan 2 milyon euroluk maaş teklifi

27.12.2023 - 22:57 | Son Güncellenme:

Panathinaikos Teknik Direktörü Fatih Terim'in ara transfer dönemindeki ilk hedefi belli oldu. Yeşil-beyazlıların Trabzonspor'da forma giyen tecrübeli futbolcuya 2 milyon euroluk maaş teklifinde bulunduğu öğrenildi.

Fatih Terimin ilk transferi Panathinaikostan 2 milyon euroluk maaş teklifi

Teknik direktörlük görevine Fatih Terim'i getiren Panathinaikos'un ilk transfer hedefinin belli olduğu öne sürüldü. Fatih Terim yönetimindeki Panathinaikos'un Trabzonspor'un yıldızına teklifte bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Yunanistan basınında yer alan habere göre; Fatih Terim'in transferine onay verdiği başarılı futbolcu için bordo-mavililerin talep ettiği bonservis bedeli de netlik kazandı. İşte ayrıntılar...

BAKASETAS'A 2 MİLYON EUROLUK TEKLİF

Yunanistan basınından Sportime'ın haberine göre; Panathinaikos, Anastasios Bakasetas'ı transfer etmek için harekete geçti. Yunanistan Süper Ligi temsilcisinin, tecrübeli orta sahaya 2 milyon euroluk maaş teklifinde bulunduğu kaydedildi.

Panathinaikos'un Anastasios Bakasetas'ı takımda en çok kazanan futbolcu yapmayı planladığı aktarıldı. Trabzonspor'un Yunan orta saa için talep ettiği bonservis bedeli de ortaya çıktı. Bordo-mavililerin tecrübeli futbolcu için 1 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği kaydedildi.

Haberin Devamı

YENİ SÖZLEŞMEYİ İMZALAMADI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan kısa süre önce yaptığı açıklamada, Anastasios Bakasetas'ın yeni sözleşme teklifini kabul etmediğini dile getirmişti. Başkan Doğan açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Bakasetas'a iki teklif yaptık, kabul etmedi. Şampiyonluğa oynayan bir takımda oynamak istiyor. Trabzon’da yaşamayı seviyor ama belki de kafasında başka bir yerde yaşamak var. Yıl sonunda tekrar konuşacağız."

7 GOLE KATKI SAĞLADI

Anastasios Bakasetas bu sezon Trabzonspor'da 16 müsabakada forma şansı buldu. 30 yaşındaki on numara bu süreçte 5 gol sevinci yaşadı. Anastasios Bakasetas aynı müsabakalarda 2 asist üretti.

Anastasios Bakasetas'ın Trabzonspor ile sözleşmesi 30 Haziran 2024'te sona erecek. 30 yaşındaki orta sahanın güncel piyasa değeri 9 milyon euro.

Asteras Tripoli altyapısında futbola başlayan Anastasios Bakasetas daha sonra Thrasyvoulos, Aris Selanik, Panionios, AEK Atina ve Alanyaspor formaları giydi. Trabzonspor, 2020-2021 sezonu devre arasında tecrübeli orta saha için 3 milyon euro bonservis bedeli ödedi. Yunanistan Milli Takımı'nda 63 maça çıkan Anastasios Bakasetas, 13 gol sevinci yaşadı.

Yazarlar