Skorer Faty Papy Trabzon’da

Faty Papy Trabzon’da

25.12.2008 - 00:48 | Son Güncellenme:

Bordo-mavili takım transfer girişiminde bulunduğu, Bursasporlu Yusuf ile Ordusporlu Bruno’dan sonuç elde edemedi, daha önce anlaştığı Burundili Faty Papy’yi dün akşam Trabzon’a getirdi

Faty Papy Trabzon’da

Trabzonspor, transferleri için yoğun çaba harcadığı Bursasporlu Yusuf Şimşek ile Ordusporlu Bruno’dan sonuç alamayınca 18 yaşındaki Burundili orta saha oyuncusu Faty Papy’i dün akşam Trabzon’a getirdi.
Bordo - mavili takımın sezon başında anlaştığı, ancak yaş problemi nedeniyle Trabzon’a getiremediği genç futbolcu, Futbol Koordinatörü Özkan Sümer İle birlikte geldiği Trabzon Havalimanı’nda kalabalık bir basın topluluğu tarafından karşılandı.

Haberin Devamı

Sorunlar çözüldü
Faty Papy’nin transferiyle ilgili açıklama yapan Özkan Sümer, genç futbolcu için son kararı yönetimin ve Teknik Direktör Ersun Yanal’ın vereceğini belirterek, “Futbolcunun yaşının pasaportuna küçük yazılması nedeniyle bir takım sorunlarla karşılaşmıştık. Ancak o sorunları aştık ve pasaportunda 1993 olan doğum tarihini, gerçek doğum yılı olan 1990 olarak düzelttirdik. Dolayısıyla futbolcu, şu anda 18 yaşından büyük. Bu futbolcuyu, bugüne kadar bazı diplomatik gerekçelerden getiremiyorduk. İnşallah, bundan sonra bir sorun çıkmaz” diye konuştu.
Sümer, futbolcuyu kendisinin izlemediğini de belirterek, “Oyuncunun Antalya kampına getirilip getirilmeyeceğine hocamız Ersun Yanal karar verecek” dedi.