Fenerbahçe Feghouli için yeşil ışık

Feghouli için yeşil ışık

14.10.2015 - 09:28 | Son Güncellenme:

Fener transfer döneminde alamadığı Feghouli için yeniden umutlanmaya başladı. 2016 haziranında sözleşmesi bitecek olan Cezayirli için kulübü Valencia görüşmeye hazır. Gizli pazarlıkların devam ettiği belirtildi.

Feghouli için yeşil ışık

TRANSFER sezonunun son hatasına kadar Fenerbahçe'nin kadrosuna katmak için çok uğraş verdiği ve ciddi bir rakamı gözden çıkardığı buna rağmen Valencia'nın Şampiyonlar Ligi'ne kalması nedeniyle satışına izin vermediği Cezayirli kanat oyuncusu Feghouli için yeniden yeşil ışık yanmaya başladı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe, bu kez çok daha kararlı ve eli her anlamda daha güçlü. Feghouli'nin kendisini satmaya yanaşmayan Valencia ile mukavelesi Haziran 2016'da bitiyor. Oyuncu ile kulübü arasında yapılan görüşmelerden de bir türlü sonuç çıkmayınca Valencia bu futbolcudan bonservis geliri etmek istedi. Bu durum Fenerbahçe'ye menajerler vasıtası ile iletildi. Bunun üzerine sportif direktör Guillano Terraneo'nun yeniden devreye girdiği, futbolcunun menajeriyle konuytuğu ve Valencia kulübü ile aracılar vasıtasıyla pazarlığa

başladığı belirtildi.

ROMA FENER'İN YANINA YAKLAŞAMIYOR...

BİRKAÇ gün içinde Valencia ile yüz yüze görüşmeler yapılması bekleniyor. Ancak Fenerbahçe bu futbolcunun transferinde yalnız değil. Roma kulübü, başarılı sağ açık için çok ısrarcı olduğu, yıllık 3 milyon Euro'luk (10 milyon TL) bir ön teklif dahi yaptığı biliniyor. Birkaç kulüple daha adı anılan Cezayirli için Fenerbahçe'nin ise 3.5 milyon Euro (Yaklaşık 12 milyon TL) yıllık ücrete ek olarak imza parasıyla da fark yaratmaya çalışacağı ifade ediliyor. Fener'in teklifine Roma henüz yaklaşamadı.

Haberin Devamı

FEGHOULİ KİMDİR?

YAŞI: 26

MEVKİ: KANAT

ÜLKESİ: CEZAYİR

OYNADIĞI TAKIMLAR Grenoble (3 sezon) Almeira (1 sezon) Valencia (4 sezon) (Takvim)