Fenerbahçe Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa'da buldu! Attila Szalai gelişmesi

Fenerbahçe aradığı sol beki Fransa'da buldu! Attila Szalai gelişmesi

26.07.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Yaz başından bu yana son derece hareketli bir dönem geçiren Fenerbahçe, transferde artık sona geliniyor. Şu anda başka forvet düşünmeyen Jorge Jesus, esas olarak yakından tanıdığı sol bek ve stoper oynayabilen yıldız ismi getirmek istiyor. Öte yandan Kim Min Jae'yi Napoli'ye gönderen sarı-lacivertli takımın diğer yıldız stoperi Attila Szalai için de sıcak bir gelişme yaşandı. İşte detaylar...

Fenerbahçe aradığı sol beki Fransada buldu Attila Szalai gelişmesi

İlk olarak Lincoln Henrique, Bruma ve Emre Mor'u kadrosuna dahil eden Fenerbahçe, ardından Willian Arao, Joshua King, Tiago Çukur ve Joao Pedro transferlerinde de mutlu sona ulaştı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertli takım sol bek için aradığı ismi Fransa'da bulurken Attila Szalai konusunda da sürpriz bir gelişme meydana geldi. İşte transfer gelişmeleri...

LUİZ GUSTAVO, AL NASSR'DA
Fenerbahçe 'de Luiz Gustavo belirsizliği çözüme kavuştu. Jorge Jesus'un planlarında yer almayan ve yüksek maaşı sebebiyle yolların ayrılmak istendiği Brezilyalı ön liberonun yeni rotası Suudi Arabistan oldu. Suudi Arabistan ekiplerinden Al Nassr, Gustavo'yu kadrosuna kattığını ve 35 yaşındaki ön libero ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu.

KİM NAPOLİ YOLUNDA
İtalya Serie A ekiplerinden Napoli, Fenerbahçe'nin stoperi Kim Min-jae'nin transferini bitirmeye yaklaştı. Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis, 25 yaşındaki oyuncu için flaş bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe aradığı sol beki Fransada buldu Attila Szalai gelişmesi

Napoli Başkanı stoper oyuncusu için açıklamasında; "Kim Min Jae transferini yakında tamamlamayı umuyoruz. Bazı detaylar var. Güney Koreli bir futbolcu ile sözleşme imzalamayı çok isterim." sözlerini sarf etti.

 

HEDEF JESUS'UN SANTOS'TAN TANIDIĞI LUAN PERES

Fenerbahçe’de transfer çalışmalarında artık son aşamaya geçildi. Son derece hareketli günlerden geçen sarı-lacivertlilerde teknik direktör Jorge Jesus, Brezilya’da çalıştığı dönemden tanıdığı Luan Peres’i gözüne kestirdi. Şu anda forvet transferi düşünmeyen Jesus, Marsilya’da hem sol bek hem de sol stoper olarak görev yapan Peres’i kadrosunda görmek istiyor. Jesus, Flamengo’da çalışırken 28 yaşındaki futbolcu Santos forması giyiyordu.

Fenerbahçe aradığı sol beki Fransada buldu Attila Szalai gelişmesi


MARSİLYA’DA 50 MAÇA ÇIKTI
Hatta şu an Fenerbahçe’nin gündeminde olan Gustavo Henrique ile o dönemde Santos’ta takım arkadaşı olan Brezilyalı Luan Peres, 2021-22 sezonunda Marsilya’ya transfer olmuştu. Fransız kulübüyle Haziran 2025’e kadar sözleşmesi olan 1994 doğumlu futbolcunun 7 milyon euroluk bir piyasa değeri bulunuyor. Geçen sezon Marsilya’da 50 resmi maça çıkan ve 22’sinde sol bek, 28’sinde sol stoper oynayan Brezilyalı savunmacı, 3 asist yapmıştı.

İTALYANLARIN GÖZÜ SZALAİ’DE

Fenerbahçe’de gözler Attila Szalai’ye çevrildi. Şu anda Jorge Jesus’un vazgeçilmezi konumunda olan Szalai için İtalyanlar devreye girdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe’de mutlu Kim Min Jae gibi önemli bir stoperini kaybeden Fenerbahçe’de gözler bir anda Attila Szalai’ye çevrildi. Şu anda Jorge Jesus’un vazgeçilmezi konumunda olan Szalai için İtalyan takımlarının takipte olduğu belirtildi. Haziran 2025’e kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi olan Macar stoperin yakından izlendiği vurgulandı. Ancak yıldız stoper Fenerbahçe’de çok mutlu.

Fenerbahçe aradığı sol beki Fransada buldu Attila Szalai gelişmesi

YÖNETİM SICAK BAKMIYOR

Szalai konusunda sarı-lacivertli yönetim bırakmaya sıcak bakmıyor. Zaten resmi bir teklif gelse bile 15 milyon euronun altında bir rakama hiçbir şekilde satılması söz konusu olmayacak. 2020-21 sezonunun devre arasında Fenerbahçe’ye transfer olan 24 yaşındaki stoper, bu zamana kadar 64 resmi maça çıktı, 4 gol attı ve 2 asist yaptı.

Yazarlar