ING Basketbol Süper Ligi Fenerbahçe Beko cephesi ve Dimitris Itoudis çılgına döndü! Ergin Ataman'dan çarpıcı açıklama

Fenerbahçe Beko cephesi ve Dimitris Itoudis çılgına döndü! Ergin Ataman'dan çarpıcı açıklama

08.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final serisi üçüncü maçında Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu konuk etti. Heyecan dolu mücadele lacivert-beyazlıların galibiyetiyle sona erdi. Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis ve Sertaç Komsuoğlu çılgına döndü.

Fenerbahçe Beko cephesi ve Dimitris Itoudis çılgına döndü Ergin Atamandan çarpıcı açıklama

Anadolu Efes, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi Play-Off Yarı Final serisi üçüncü maçında Fenerbahçe Beko ile karşı karşıya geldi. Heyecan dolu karşılaşma Sinan Erdem Spor Salonu'nda dolu tribünler önünde oynandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, mücadelenin son anlarında kenarda adeta çılgına döndü. Sarı-lacivertlilerde basketboldan sorumlu yönetici Sertaç Komsuoğlu maç sonu parkeye daldı. Ergin Ataman olaylar sonrası çarpıcı bir açıklama yaptı.

EFES'TE DENGEYİ CLYBURN GETİRMİŞTİ

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki final serisinin ilk maçı sarı-lacivertlilerin üstünlüğüyle sona ermişti. Fenerbahçe Beko'nun ev sahipliği yaptığı ikinci karşılaşmayı Anadolu Efes son saniyede Will Clyburn'ün üç sayılık isabetiyle kazanmış ve seriye denge getirmişti.

Fenerbahçe Beko cephesi ve Dimitris Itoudis çılgına döndü Ergin Atamandan çarpıcı açıklama

F.BAHÇE HIZLI BAŞLADI, ANADOLU EFES GERİ DÖNDÜ

Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanan serinin üçüncü maçında Aytuğ Ekti, Zafer Yılmaz ve Mehmet Serdar Ünal üçlüsü görev yaptı. Zorlu karşılaşmanın ilk çeyreği Fenerbahçe Beko'nun 24-22'lik üstünlüğüyle geride kaldı.

Haberin Devamı

Anadolu Efes maçın ikinci çeyreğinde geri dönüşü sağladı. Lacivert-beyazlılar ilk yarı sona ererken rakibi karşısında 52-51'lik skorla öne geçmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko cephesi ve Dimitris Itoudis çılgına döndü Ergin Atamandan çarpıcı açıklama

F.BAHÇE FARKI AÇTI

Heyecan dolu müsabakanın üçüncü çeyreğinde Fenerbahçe Beko oldukça etkili bir performans sergiledi. Hücumdaki yıldızlarıyla şov yapan sarı-lacivertliler, 27 sayı bulduğu üçüncü çeyreği 78-71'lik üstünlükle kapattı.

SON ANLARDA ORTALIK KARIŞTI

Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasındaki maçın son çeyreği nefes kesti. 89-89'luk eşitlikle girilen son 1 dakika 23 saniyede Pleiss'ın ikili oyunu sonrası Vasilije Micic takımını 91-89'luk üstünlüğe taşıdı.

Fenerbahçe Beko cephesi ardından hakem kararlarına sert tepki göstermeye başladı. Son 6 saniye kala Nick Calathes'in hakemin elindeki topa dokunması nedeniyle Anadolu Efes teknik faul kazandı. Fenerbahçe Beko'da Dimitris Itoudis oyuncu değişikliği hakkını kullanmak istedi ancak hakemler izin vermedi.

Fenerbahçe Beko cephesi ve Dimitris Itoudis çılgına döndü Ergin Atamandan çarpıcı açıklama

Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis bu karar sonrası hakeme sert çıktı. Sarı-lacivertlilerde Melih Mahmutoğlu da hakeme itiraz eden isimler arasında yer aldı. Karşılaşmanın sonunda Anadolu Efes parkeden 97-91 galip ayrıldı.

1/7

2/7

3/7

4/7

5/7

6/7

7/7

Fenerbahçe Beko cephesinde hakeme tepkiler maç sonunda da devam etti. Fenerbahçe'de basketboldan sorumlu yönetici Sertaç Komsuoğlu maç biter bitmez parkeye daldı ve hakemlere tepki gösterdi. Diğer isimler Sertaç Komsuoğlu'nu bölgeden uzaklaştırdı. Bu sırada Anadolu Efes taraftarları ile Fenerbahçe Beko yöneticileri arasında gerilim yaşandı.

Haberin Devamı

ERGİN ATAMAN'DAN ÇARPICI AÇIKLAMA

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman maçtan sonra çarpıcı bir açıklama yaptı. Tecrübeli başantrenör, "Hep diyorlar ya ‘Ergin Ataman ortamı geriyor' diye. Ben hiçbir şey yapmadım, ortam yine gerildi. Bu sefer kim gerdi ortalığı, kim ceza alacak görelim. Ben ilk maçtan sonra 24 bin lira para cezası aldım" dedi.

Yazarlar