Fenerbahçe Jorge Jesus bombası! 3 yıllık anlaşma sağlandı

Jorge Jesus bombası! 3 yıllık anlaşma sağlandı

07.06.2023 - 18:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un sarı-lacivertlilerdeki geleceği belirsizliğini korurken bomba bir iddia ortaya atıldı. Portekizli teknik direktörün yeni adresinin belli olduğu ve 3 yıllık anlaşma sağlandığı öne sürüldü.

Jorge Jesus bombası 3 yıllık anlaşma sağlandı

Fenerbahçe ile sözleşmesi Türkiye Kupası Final maçının ardından bitecek olan Jorge Jesus'la ilgili sıcak bir gelişme yaşandı. Flamengo'ya geri döneceği iddia edilen Portekizli teknik direktörün şaşırtan bir karara imza attığı iddia edildi.

Haberin Devamı

Jorge Jesus'un sarı-lacivertlilerden ayrıldıktan sonra milli takım teknik direktörlüğüne başlayacağı kaydedildi. Portekizli teknik direktörün bu görev konusunda 3 yıllık anlaşma sağladığı belirtildi. İşte detaylar...

2.20 PUAN ORTALAMASI YAKALADI

İsmail Kartal'la yollarını geçtiğimiz sezon sonunda ayıran Fenerbahçe, Jorge Jesus'la anlaşma sağlamıştı. Portekizli teknik direktör, sarı-lacivertlilerle 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Jorge Jesus bombası 3 yıllık anlaşma sağlandı

UEFA Avrupa Ligi'nde grubunu lider bitiren sarı-lacivertliler, Sevilla engeline takılmış ve Avrupa kupalarına veda etmişti. 68 yaşındaki teknik direktör bu sezon sarı-lacivertlilerde 51 maçta görev yaptı.

Jorge Jesus'un öğrencileri bu süreçte 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 7 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Portekizli teknik direktörün derbi galibiyeti alamaması dikkat çeken bir başka konu oldu.

Haberin Devamı

DERBİDE SKANDAL HAREKET

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus'un geçtiğimiz hafta derbinin ardından basın toplantısına katılmaması tepkiyle karşılanmıştı. Portekizli teknik direktörün maç içerisindeki bir başka görüntüsü de çok konuşulmuştu.

Jorge Jesus bombası 3 yıllık anlaşma sağlandı

Dev derbide takımı 1-0 gerideyken tribünlerden kendisine gelen "Flamengo'ya geri dön" çağrısına 68 yaşındaki teknik direktörün gülerek karşılık vermesi gündem olmuştu.

YENİ ADRESİNİ DUYURDULAR

Fenerbahçe ile olan sözleşmesi Türkiye Kupası final maçı sonrası bitecek Jorge Jesus'la ilgili bomba bir iddia ortaya atıldı. Suudi Arabistan basınından Ar Riyadiyah'ın haberine göre; Jorge Jesus, Suudi Arabistan Futbol Federasyonu ile anlaşmaya vardı.

Jorge Jesus bombası 3 yıllık anlaşma sağlandı

Portekizli teknik direktörün, Suudi Arabistan Milli Takımı'nda 3 yıllık teknik direktörlük konusunda el sıkıştığı kaydedildi. Jorge Jesus'un Suudi Arabistan Milli Takımı'ndan yıllık 10 milyon euro maaş alacağı belirtildi. Portekizli teknik direktörün sözleşmesindeki son sezonun opsiyona bağlı olduğu vurgulandı.

KUPA CANAVARI

Kariyerinde 6 Portekiz Lig Kupası şampiyonluğu bulunan Jesus, Portekiz Ligi'nde 3 kez mutlu sona ulaştı. Tecrübeli çalıştırıcı, 2 Portekiz Süper Kupa şampiyonluğu elde etti. 1 Brezilya Ligi şampiyonluğu, 1 Brezilya Süper Kupa şampiyonluğu, 1 Suudi Arabistan Süper Kupa şampiyonluğu, 1 Copa Libertadores şampiyonluğu ve 1 Recopa Sudamericana şampiyonluğu da elde etti.

Haberin Devamı