Turkish Airlines Euroleague Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes krizi! Geri adım atmadı: Tüm paramı istiyorum

Fenerbahçe Beko'da Nick Calathes krizi! Geri adım atmadı: Tüm paramı istiyorum

22.07.2023 - 10:00 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon için kadro planlamasına devam eden Fenerbahçe Beko'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-lacivertli ekip yolların ayrılacağı isimlerle görüşmelerini sürdürürken yıldız basketbolcudan beklenmedik bir çıkış geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe Bekoda Nick Calathes krizi Geri adım atmadı: Tüm paramı istiyorum

Sertaç Şanlı, Yam Madar, Sestina, Papagiannis'i renklerine bağlayan ve son olarak Raul Neto ile anlaşma noktasına gelen Dimitris Itoudis yönetimindeki Fenerbahçe Beko'da yolların ayrılması beklenen yıldız basketbolcudan şoke eden bir çıkış geldi.

Haberin Devamı

YAM MADAR VE SERTAÇ ŞANLI VE SESTİNA HAMLELERİ

Yeni sezon hazırlıklarına hız veren Fenerbahçe, Barcelona'dan ayrılan Milli basketbolcu Sertaç Şanlı'yı renklerine bağlamıştı. Sarı-lacivertli ekip ayrıca Partizan'dan ayrılan genç oyun kurucu Yam Madar ile de 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Fenerbahçe ayrıca son olarak Türk Telekom forması giyen Nate Sestina'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Fenerbahçe, Sestina ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Bekoda Nick Calathes krizi Geri adım atmadı: Tüm paramı istiyorum

PAPAGİANNİS TRANSFERİ OLAY YARATTI

Fenerbahçe Beko ayrıca, Panathinaikos ile sözleşmesi sona eren Georgios Papagiannis'i de renklerine bağladı. Sarı-lacivertli ekip, Yunan pivot Georgios Papagiannis ile 2 yıllık anlaşma sağlandığını duyurmuştu.

Ancak bu transfer olay yaratmış, Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Papagiannis ve Fenerbahçe başantrenörü Dimitris Itoudis’e yönelik çok sert açıklamalar yapmıştı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Bekoda Nick Calathes krizi Geri adım atmadı: Tüm paramı istiyorum

NETO'YLA ANLAŞMA SAĞLANDI

Fenerbahçe, Papagiannis'in ardından bir transferde daha son aşamaya geldi. Fenerbahçe Beko'nun, son olarak Cleveland Cavaliers forması giyen Raul Neto ile anlaşmaya vardığı ve sarı-lacivertli ekibin, görüşmeler sonucunda yıldız basketbolcuyu ikna ettiği ileri sürüldü.

KONTRATININ FESHEDİLECEĞİ BİLDİRİLDİ

SDNA’nın haberine göre Fenerbahçe, Raul Neto ile anlaşmasının ardından Nick Calathes’e yollarının ayrılacağını ve kontratının feshedileceğini iletti. Ancak Yunan oyun kurucu geri adım atmadı ve sarı-lacivertli ekibe talebini iletti.

Fenerbahçe Bekoda Nick Calathes krizi Geri adım atmadı: Tüm paramı istiyorum

'TÜM PARAMI İSTİYORUM'

Dimitris Itoudis'in planları arasında yer almayan 34 yaşındaki basketbolcu, Fenerbahçe'nin talebi üzerine kontratındaki 1.475.000 euronun tamamını almadan geri adım atmak istemiyor.

İddialara göre Calathes, Fenerbahçe'nin talebine "Gitmemi mi istiyorsunuz, o zaman tüm paramı istiyorum" şeklinde yanıt verdi.