Fenerbahçe Fenerbahçe ve Galatasaray Alman yıldız için karşı karşıya! Yerli statüsünde oynayabilecek

Fenerbahçe ve Galatasaray Alman yıldız için karşı karşıya! Yerli statüsünde oynayabilecek

22.07.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gelecek sezon transfer çalışmalarına devam eden Fenerbahçe ve Galatasaray, bir kez daha transferde karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip, Alman yıldız için yarışa girdiği öğrenildi. Öte yandan söz konusu futbolcu, TFF'nin yeni kuralına göre yerli statüsünde oynayabilecek..

Fenerbahçe ve Galatasaray Alman yıldız için karşı karşıya Yerli statüsünde oynayabilecek

Süper Lig'de geride bıraktığımız sezonu şampiyon tamamlayan Galatasaray ve 2. sırada bitiren Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. İki ezeli rakip, Alman futbolcu için transferde karşı karşıya geldi. İşte transfer haberinin detayları...

Haberin Devamı

ASLAN'DAN İKİ TAKVİYE

Yeni sezonda Süper Lig, Şampiyonlar Ligi ön elemesi ve Ziraat Türkiye Kupası olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek Aslan, iddialı bir kadro kurmak istiyor. Geçen dönem; Mauro Icardi, Sergio Oliveira, Dries Mertens ve Lucas Torreira gibi yıldızları kadrosuna katan sarı-kırmızılı ekip, bu dönemde nokta atışı transferler yapmak istiyor. Bu doğrultuda ilk hamlesini Angelino ile yapan Cim Bom'un son hamlesi ise Halil Dervişoğlu transferi olmuştu.

Fenerbahçe ve Galatasaray Alman yıldız için karşı karşıya Yerli statüsünde oynayabilecek

FENERBAHÇE'DEN HIZLI ATAKLAR

9 yıllık şampiyonluk özlemini dindirmeyi hedefleyen Fenerbahçe de transfer sürecine hızlı bir giriş yaptı. İlk olarak Ryan Kent'i kadrosuna katan Fenerbahçe'de ikinci transfer Edin Dzeko olmuştu. Ardından sırasıyla; Alexander Djiku, Umut Nayir, Sebastian Szymansi, Dusan Tadic, Rodrigo Becao ve Bartuğ Elmaz'ı duyuran Kanarya'da çalışmalar sürüyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ve Galatasaray Alman yıldız için karşı karşıya Yerli statüsünde oynayabilecek

ÜNLÜ GAZETECİ DUYURDU

İki dev de kadrosuyla rakiplerine psikolojik üstünlük sağlamak isterken transferde yine karşı karşıya gelindi. Ünlü gazeteci Fabrizio Romano, Alman ekibinin yıldızı için hem Sarı-Kırmızılılar'ın hem de Sarı-Lacivertliler'in devrede olduğunu yazdı.

YERLİ STATÜSÜNDE OYNAYABİLİYOR

Stuttgart'ta forma giyen 27 yaşındaki stoper Waldemar Anton için iki devin de ilgisi olduğu belirtilirken ilginç de bir detay ortaya çıktı. Aslen Alman olan ancak Özbekistan'da doğan Anton yeni yabancı kuralı gereğince Özbekistan doğumlu olduğu için yerli statüsüne oynayabiliyor. Bu nedenle listede üst sıralara çıkan tecrübeli oyuncunun geleceği merak konusu...

Fenerbahçe ve Galatasaray Alman yıldız için karşı karşıya Yerli statüsünde oynayabilecek

40 MAÇA ÇIKTI

Piyasa değeri 4.5 milyon Euro olan başarılı savunmacının, Alman temsilcisiyle 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. 2020'de Hannover'dan 4 milyon Euro bedelle kadroya katılan 1.89'luk stoper geçen sezon 40 maça çıktı ve 1 gol, 2 asistle oynadı.

Yazarlar