Fenerbahçe Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda?

14.08.2018 - 09:22 | Son Güncellenme:

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe Kadıköy'de Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk ediyor. İlk maçı deplasmanda 1-0 kaybeden Fenerbahçe'de gözler bu akşam oynanacak rövanş maçına çevrilmiş durumda! Peki Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe Ülker Stadyumunda Portekiz temsilcisi Benfica'yı konuk edecek. Turu geçmek için elinden geleni yapacaklarını söyleyen kaptan Volkan, takımımızın geleceği için bu maç çok önemli açıklamasında bulundu. Fenerbahçe'de dev maç öncesinde Josef De Souza kart cezası nedeniyle bu maçta da forma giyemeyecek. Peki Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Haberin Devamı

FENERBAHÇE BENFİCA ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında bu akşam Portekiz temsilcisi Benfica'yı Ülker Stadyumunda konuk edecek. Fenerbahçe Benfica maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Mücadele D Smart ekranlarından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe-Benfica maçına doğru

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bu akşam Benfica ile karşılaşacak Fenerbahçe'de teknik direktör Phillip Cocu, "Bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz." dedi.

Ülker Stadı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Cocu, "Bu akşam çok önemli bir maç olacak. Kendi sahamızda farklı bir maç oynayacağız. İkinci maç taraftarımızın önünde oynanacak. Taraftarımız ligdeki ilk maçta burayı nasıl bir atmosfere sokacağını gösterdi. Birlikte olmaya mecburuz. Maksimum seviyede performans göstermeye mecburuz. Kazanmak için oynayacağız ve bu turu geçip bir üst tura adımızı yazdırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Benfica Şampiyonlar Ligi maçı saat kaçta hangi kanalda

"Benfica'ya karşı detaylar son derece belirleyicidir"

İlk maçla ilgili değerlendirme yapan tecrübeli teknik adam, "İlk maçta benim için bir sürpriz yoktu. Daha önceki maçlarda da hemen hemen bu şekilde oynadılar. Rakibimiz ofansif bir takım, hızlı pas yapıyor. İlk yarıda iyi futbol oynadık, ikinci yarıda ise oyunu kabul etmek zorunda kaldık. Kalemize yaklaşmalarına bugün izin vermemeliyiz. Benfica'ya karşı detaylar son derece belirleyicidir. İki takım da çok kaliteli, umarım yarın detaylar bizim yanımızda olur." şeklinde konuştu.

Cocu, Bursaspor maçının Benfica karşılaşmasını etkileyip etkilemediği yönündeki bir soruya, "Bir teknik direktör olarak Bursaspor ile oynarken Benfica maçını düşünmek istemem. Oyuncularımın da düşünmesini istemem. Tamamen o maça odaklanmak isterim. Bursaspor maçında iyi oynayan oyuncuların performansı yarın oynanacak maçtaki düşüncemizi etkileyebilir." şeklinde cevap verdi.

"Bizim için önemli olan skor, turu getiren skor"

Bu akşamki mücadelede Fenerbahçe'nin kendi oyununu sahaya yansıtmaya çalışacağını söyleyen sarı-lacivertli teknik adam, "Benfica yarın ofansif oynarsa arkada bize daha fazla alan bırakacaktır. Savunmayı ön planda tutarlarsa bizim daha üretken olmamız gerekir. Biz kendi oyunumuzu sahaya yansıtmaya çalışacağız. Bizim için önemli olan skor, turu getiren skor." değerlendirmesinde bulundu.

Haberin Devamı

Kadro ile ilgili bilgi vermek istemediğini belirten Phillip Cocu, "Rakibimizin en çok isteyeceği şey budur. Taktik bir konu olduğu için konuşmak istemiyorum. Farklı karakterlere sahip oyuncularımız var. Hiçbir oyuncu takımdan önemli değildir. Hedeflerimize ulaşacaksak takım halinde ulaşacağız." şeklinde konuştu.

"Slimani tipik bir 9 numara"

Tecrübeli çalıştırıcı, sarı-lacivertli takımın yeni transferi İslam Slimani'nin adaptasyon için zamana ihtiyacı olduğunun altını çizerek, "Onu, özelliklerini, kalitesini bildiğimiz için transfer ettik. Biraz zaman vermemiz gerekiyor. Slimani için tipik bir 9 numara, diyebiliriz. Kenarlarda oynamak gibi bir özelliği yok. Fizik olarak güçlü ve gol atan bir oyuncu. Buraya geldiği için mutlu olduğumuzu söyleyebilirim." diye konuştu.

Haberin Devamı

Volkan Demirel: "Turu getirecek skoru alıp bir üst tura yükselmek istiyoruz"

Sarı-lacivertli takımın kaptanı kaleci Volkan Demirel ise turu atlamak için her şeyi yapacaklarını belirterek şunları kaydetti:

"Camiamız, geleceğimiz için çok önemli bir karşılaşma. Bunu taktiğimizle, duruşumuzla en iyi şekilde bitirip yolumuza devam etmek istiyoruz. Kolay olmayacak, rakibimizin ilk maçtan avantajı var ama bunu taraftarlarımızın desteğiyle eşit hale getirip turu getirecek skoru alıp bir üst tura yükselmek istiyoruz. Önümüze bakmak zorundayız. Avantajı kendi lehimize çevirmek için golü bulmamız lazım. Turu geçmek için elimizden geleni yaparak sahada olacağız. Taraftarlarımızın ilk maçtaki desteği çok iyiydi. Son iki sezondur yaşanan durum Fenerbahçe taraftarını yansıtmadı. Bu sene gelen seyirci ve sayı anlamında gerçek Fenerbahçe taraftarını gördük. Umarım bu sezon boyunca devam edecektir. Onlar olduğu müddetçe daha güçlüyüz, olmadıklarında eksiğiz. Onların varlığı bize güç veriyor."

Haberin Devamı

Bu akşamki maçta Fenerbahçe'nin daha ofansif oynayacağını söyleyen tecrübeli kaleci, "Benfica ile alakalı tekniği taktiği hocamızla çalıştık. İlk maçta beklediğimiz gibi bir karşılaşma oldu ama mağlup olduk. Çok da üzerimize gelecek, yıpratacak bir durum olmadı. Buradaki maç daha farklı olacaktır. İlk maçtaki defansif oyunu biraz daha ileri taşıyıp skor almak için oynayacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe hazırlıklarını tamamladı

Fenerbahçe, Benfica maçının hazırlıklarını tamamladı. Ülker Stadı'ndaki çalışmaya koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan sarı-lacivertli ekip, pas ve top kapma çalışmaları sonrasında taktik idman yaptı.

Rui Vitoria: ''Bu akşam zorlu bir maç bizi bekliyor ama hazırız''

UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü ön eleme turu rövanş maçında Fenerbahçe, bu akşaö saat 21.00'de Benfica'yı konuk edecek. Ülker Stadyumu'nda oynanacak mücadele öncesinde Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria ve Alejandro Grimaldo açıklamalarda bulundu.

Rui Vitoria, kendi evlerinde aldıkları 1-0'lık skorun kendileri için iyi olduğunu dile getirerek, ''Bu akşam zorlu bir rakiple oynayacağız. İlk maç geride kaldı, sekiz gün sonra başka bir maça çıkıyoruz. Biz gol atmaya çalışacağız. Kendi sistemimizle oynamaya çalışacağız. Onlar da kazanmak için oynayacaklar. Kendi karakterimiz var ve bu karakterde mücadele edeceğiz. Defanssa defans, hücumsa hücum yapacağız. Yarın zorlu bir maç bizi bekliyor ama biz hazırız" dedi

''İSTEKLİ, BASKILI VE GOL ATARAK BAŞLAMAK İSTEYECEKLER''

Sarı lacivertlilerin bu akşamki mücadeleye baskılı oyun ile başlayacağını dile getiren Portekizli çalıştırıcı, "Fenerbahçe evinde oynuyor. İstekli, baskılı ve gol atarak başlamak isteyecekler. Fenerbahçe'nin kaliteli bir ekibi var. Kadrosunda 13-14 tane uluslararası oyuncu bulunuyor. Çok ünlü isimlerin burada oynadığını biliyoruz. Baskıyla başlayacaklar fakat bizim oyunumuz belli. Topla oynamak ve deplasmanda gol atmak istiyoruz'' diye konuştu.

''BASKI ALTINDA OYNAMAYA ALIŞMIŞ DURUMDAYIZ''

Tur ihtimalinin sorulması üzerine Rui Vitoria, ''Bu seviyede matematik yapılmaz. İki takımın da büyük oyuncuları ve taraftarları var. Burası Şampiyonlar Ligi, oyuncular da bizler de baskı altında oynamaya alışmış durumdayız. Oyuncular da bu baskıya hazı" şeklinde konuştu.

''SADECE BU AKŞAMKİ MAÇA ODAKLANDIK''

Benfica'nın talip olduğu iddia edilen Trabzonsporlu futbolcu Abdülkadir Ömür ile ilgili konuşan Rui Vitoria, ''Başkanlar, yöneticiler bu konuşmaları yapabilirler. Biz sadece yarınki maça odaklandık. Transfer ikinci planda. Yarınki maçtan başka bir şey düşünmüyoruz." dedi.

''FENERBAHÇE ÇOK İYİ TRANSFER YAPTI''

Fenerbahçe'nin Islam Slimani transferini değerlendiren Rui Vitoria, "Fenerbahçe çok iyi bir transfer yaptı. Slimani'yi Lizbon'dan tanıyoruz. Çok iyi ve kaliteli bir oyuncu. Böyle bir transferden dolayı kendilerini tebrik ediyorum" diye konuştu.

''BENFICA HER ZAMAN KAZANMAK İSTEYECEK''

Vitoria, Şampiyonlar Ligi'ne girmek istediklerini dile getirerek şunları söyledi: ''Daha önce çok sayıda uluslararası maç oynadık. Önemli turlara çıktık, önemli rakipleri yendik. Benfica önemli bir takım, her zaman kazanmak isteyecek. Bizden beklenen bu."

''BU AKŞAM KAZANMAK VE PLAY-OFF TURUNU GEÇİP ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KATILMAK İSTİYORUZ''

Benfica'da baskı altında çalışmaktan mutlu olduğunu kaydeden Portekizli çalıştırıcı, "Benfica'nın her maçı önemli. Yarın kazanmak ve play-off turunu geçip Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyoruz. Büyük takımlar her zaman kazanmak ister. Ben büyük bir takımın teknik direktörüyüm. Büyük takımlarda her zaman baskı altındasınız, herkes sizden kazanmanızı bekliyor. Ben baskı altında çalışmaktan memnunum. Benfica'da çalışmaktan gurur ve onur duyuyorum. Benim işim riskli değil, itfaiye ve polislik gibi meslekler riskli. Onlar ateşin içine dalıyorlar."

GRIMALDO: ''POZİTİF BİR SONUÇ BEKLİYORUZ''

Yarın çok önemli bir mücadeleye çıkacaklarını dile getiren Alejandro Grimaldo ise ''Evimizde galibiyet aldık ve çok iyi hazırlandık. Pozitif bir sonuç bekliyoruz. Jonas ise çok iyi ve kaliteli bir oyuncu, ona ihtiyacımız var. Benfica'da kalması iyi oldu" dedi.

Fenerbahçe'nin kaliteli bir ekip olduğunu bildiklerini ifade eden Grimaldo, ''Yarın kendi oyunumuza bakacağız ve iyi bir maç çıkaracağımızı düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

''LİGDE BU SENE ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ''

Grimaldo ligde geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayamamaları ile ilgili gelen bir soruyu şu şekilde yanıtladı: ''Geçen sene iyi bir oyun çıkardık ama birkaç maç iyi oyun oynayamayıp şampiyon olamadık. Bu sene daha iyi hazırlanıyoruz ve şampiyon olacağımıza inanıyoruz.''

Fenerbahçe, Avrupa'da 222. randevuda

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bu akşam Portekiz ekibi Benfica'yı ağırlayacak sarı-lacivertliler, 44. sezonunu geçirdiği uluslararası arenada 221 maçta 81 galibiyet, 45 beraberlik ve 95 yenilgi aldı. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı son 3 ön eleme turunu da geçemedi

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında bu akşam Portekiz ekibi Benfica'yı ağırlayacak Fenerbahçe, Avrupa'da 222. maçına çıkacak.

Portekiz'deki ilk maçı 1-0 kaybeden sarı-lacivertliler, 44. sezonunu geçirdiği Avrupa arenasında bugüne kadar yaptığı 221 maçta 81 galibiyet, 45 beraberlik ve 95 mağlubiyet aldı. Bu maçlarda rakip filelere 274 gol gönderen Fenerbahçe, kalesinde ise 327 gol gördü.

Fenerbahçe, 20 yıl sonra ilk peşinde

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında, ilk maçta 1-0 yenildiği Portekiz ekibi Benfica'yı konuk edecek sarı-lacivertliler, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk karşılaşmaları kaybettiği 29 tur mücadelesinin 28'inde elenmekten kurtulamadı - Fenerbahçe, sadece, 1998-1999 sezonunda ilk maçta kaybetmesine rağmen Göteborg'u elemişti

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşındabu akşam Portekiz ekibi Benfica'yı konuk edecek Fenerbahçe, Avrupa kupaları tarihinde daha önce ilk maçlarında yenildiği 29 tur mücadelesinde sadece bir kez rakibini geçti.

Portekiz temsilcisi karşısında deplasmandaki ilk maçtan 1-0'lık yenilgiyle ayrılan sarı-lacivertliler, 1959'dan itibaren yer aldığı Avrupa arenasında, daha önce 29 tur mücadelesinde ilk maçları kaybetti. Fenerbahçe bu mücadelelerde sadece 1 rövanşta sonucu lehine çevirerek tur atlamayı başardı.

Göteborg'u eledi

Fenerbahçe, ilk maçlarda yenildiği 29 eşleşmede tek tur sevincini, 20 yıl önce 1998-1999 sezonunda Göteborg karşısında yaşadı. UEFA Kupası ön eleme turunda İsveç'in Göteborg takımıyla eşleşen Fenerbahçe, deplasmandaki ilk maçtan 2-1 yenik ayrıldı.

Sarı-lacivertli ekip, İstanbul'daki rövanşta 25 Ağustos 1998'de Elvir Baliç'in tek golüyle kazanarak Göteborg'u elemeyi başardı.

Yazarlar