Fenerbahçe Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon!

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon!

21.11.2023 - 09:29 | Son Güncellenme:

Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşı karşıya geldi. Mücadeleden sarı-lacivertli ekip 3-2 galip ayrılırken hakem kararları tartışmaları beraberinde getirdi. İşte detaylar...

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon

Kadın Futbol Süper Ligi'nin 11. haftasında derbi heyecanı yaşandı. Fenerbahçe sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 3-2 mağlup etti.

Haberin Devamı

İLK KEZ KADIKÖY'DE

Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı, ilk kez Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde sahaya çıktı. Erkek futbolunda milli aranın yaşandığı dönemde sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 3-2 mağlup eden Fenerbahçe, ligdeki 9. galibiyetini alarak puanını 27'ye yükseltti.

OFSAYT POZİSYONU TARTIŞMA YARATTI

Mücadelenin 56. dakikasında karşılaşma Fenerbahçe'nin 2-1'lik üstünlüğü ile devam ederken tartışmaları beraberinde getiren bir an yaşandı. Görüntüdeki pozisyonda sağ kanattaki oyuncu için ofsayt bayrağı kalktı.

 

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon

DİKKAT ÇEKEN GOL

Karşılaşmada uzatma dakikalarının son bölümünde 3-1 Fenerbahçe üstünlüğü varken Beşiktaş'ın 90+5. dakikada skoru 3-2'ye getiren golü büyük tartışma yarattı. Fenerbahçe'nin kalecisi Göknur Güleryüz, elinde tuttuğu topu oyuna sokmaya hazırlanırken Beşiktaş'ta Donjeta Halilaj, topa kafayla dokundu ve önüne düşmesi sonucunda yaptığı vuruşla da skoru 3-2'ye getirdi. Kaleci Göknur Güleryüz'ün şaşkınlığına rağmen ağlara giden top, maçın hakei Asen Albayrak tarafından gol şeklinde değerlendirildi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde tartışma yaratan pozisyon

FENERBAHÇE'DEN KARARLARA TEPKİ

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Kadın Futbol Takımı'nın resmi hesabından maçtaki kararlara ilişkin bir tepki paylaşımı geldi. Yapılan paylaşımda, "Haksız kararlar, olan & olmayan ofsaytlar, … daha niceleri! Fenerbahçe arması ve Şükrü Saracoğlu Stadı olunca zaman, mekan, kadın ve erkek takımları fark etmiyor" ifadeleri kullanıldı.

Yazarlar