Galatasaray Fenerbahçe davet edildi, o çağrılmadı

Fenerbahçe davet edildi, o çağrılmadı

17.04.2014 - 16:31 | Son Güncellenme:

Kadınlar Euroleague'te Avrupa Şampiyonu olan Galatasaray Odeabank'ın Galatasaray Adası'ndaki şampiyonluk kutlamasındaki davetli listesi tartışmaları beraberinde getirdi.

Fenerbahçe davet edildi, o çağrılmadı

Nevzat Dindar / Skorer

Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren ile beraber geçen yönetimde yer alan Ali Dürüst, Abdurrahim Albayrak, Adnan Öztürk, Refik Arkan, Celal Gürcan, Mete Başol ve Ali Gürsoy gibi isimlerin çağrılmadığı kutlamaya, Hakan Üstünberk ve Ahmet Dedehayır gibi eski yöneticiler ise katılmıştı.
Galatasaray'da yönetici olduğu 1986 yılında kadın basketbol şubesini kuran Faruk Süren'in, geceye davet edilmemesi büyük tepki topladı.

Haberin Devamı

Bir çok kongre üyesi "Büyük vefasızlık. Fenerbahçe davet ediliyor ama şubeyi kuran kişi pas geçiliyor" eleştirisini getirdi. Faruk Süren ise "Herhalde kongre yorgunluğundan unuttular. Artniyet aramıyorum" dedi.
Arıboğan'ı getirmişti

Basketbol kökenli İcra Kurulu Başkanı Lütfi Arıboğan'ın Galatasaray'a transferini de Faruk Süren gerçekleştirmişti. Süren, 1989 yılında Arıboğan'ı Efes Pilsen'den Galatasaray'a getirmişti. 1 yıl sonra Galatasaray şampiyon olurken, Arıboğan da takım kaptanıydı.

Yazarlar