Beşiktaş Fenerbahçe de istemişti, Beşiktaş transfer ediyor! İşte Ismael'in yeni golcüsü

Fenerbahçe de istemişti, Beşiktaş transfer ediyor! İşte Ismael'in yeni golcüsü

17.04.2022 - 12:15 | Son Güncellenme:

Yeni teknik direktörü Valerien Ismael ile gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş, Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Avrupa devinin golcüsüne kanca attı. Batshuayi'den istediği verimi alamayan siyah-beyazlı kulüp deneyimli forvet için girişimlere başladı. İşte detaylar...

Fenerbahçe de istemişti, Beşiktaş transfer ediyor İşte Ismaelin yeni golcüsü

Teknik direktör Valerien Ismael'in göreve gelmesiyle birlikte iyi bir hava yakalayan Beşiktaş, 3-4-3 sistemiyle pozitif futbol sergilemeye başladı.

Haberin Devamı

İKİ MAÇTA HANESİNE 4 PUAN YAZDIRDI

Valerien Ismael'in ilk sınavında lider Trabzonspor karşısında üstün bir oyun sergileyen siyah-beyazlı takım, deplasmandan 1-1'lik sonuçla döndü. Fransız hoca yönetimindeki Kartal, ikinci sınavında Vodafone Park'ta Alanyaspor'u 4-1 mağlup ederek taraftarlarına umut vermişti.

Fenerbahçe de istemişti, Beşiktaş transfer ediyor İşte Ismaelin yeni golcüsü

BATSHUAYI İLE YOLLAR AYRILACAK

Siyah-beyazlı takımda bu sezon Süper Lig'de 14 kez ağları havalandırmasına karşın kaçırdığı gollerle takımının birçok maçta puan kaybına sebebiyet veren ve taraftarın tepkisini çeken Michy Batshuayi ile yolların ayrılması bekleniyor. Siyah-beyazlılar golcüsünü La Liga'dan buldu.

Fenerbahçe de istemişti, Beşiktaş transfer ediyor İşte Ismaelin yeni golcüsü

LUUK DE JONG İÇİN YENİ HAMLE

Todofichajes'te yer alan habere göre Beşiktaş ara transfer döneminde transfer etmeye çok yaklaştığı Luuk de Jong için Sevilla'nın kapısını yeniden çaldı. Siyah-beyazlılar Hollandalı golcüyü yeni sezonda takıma katmak istiyor.

Haberin Devamı

BARCELONA SATIN ALMA OPSİYONUNU KULLANMAYACAK

Haberde ayrıca Luuk de Jong'un beklenenden daha iyi bir performans göstermesine rağmen önümüzdeki sezon Barcelona'da devam etmeyeceği ve Katalan ekibinin futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği belirtilenler arasında yer alıyor. Deneyimli forvetin Sevilla ile Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fenerbahçe de istemişti, Beşiktaş transfer ediyor İşte Ismaelin yeni golcüsü

24 MAÇTA 8 GOLE DİREKT KATKI

Piyasa değeri 4 milyon euro olan 31 yaşındaki Hollandalı golcü bu sezon 24 maçta forma giyerken 7 gol, 1 asistlik performansa imza attı.

ADI F.BAHÇE İLE DE ANILMIŞTI

Luuk de Jong'un ismi ara transfer döneminde de hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe ile anılmıştı. Ancak transfer gerçekleşmemişti.