Fenerbahçe Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Arda Güler çılgınlığı! Bir ilki başardı

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de Arda Güler çılgınlığı! Bir ilki başardı

17.04.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Fenerbahçe ile Göztepe karşı karşıya geldi. Kritik maçın son anlarında oyuna dahil olan Arda Güler, kariyerinde bir ilk yaşadı. İşte son dakika haberinin detayları...

Son dakika haberi: Fenerbahçede Arda Güler çılgınlığı Bir ilki başardı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 33'üncü haftasında Göztepe'yi konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmanın ikinci yarısında forma şansı bulan Arda Güler mücadeleye damga vururken, bir ilki yaşadı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları...

Haberin Devamı

Serdar Aziz'in yerine oyuna dahil oldu

Son dakika haberi: Fenerbahçede Arda Güler çılgınlığı Bir ilki başardı

Sarı-lacivertli takımın Göztepe karşısında 1-0'lık üstünlüğünü sürdürdüğü dakikada İsmail Kartal oyuna hamlede bulundu. Taraftarların tezahüratları sonrası, 68'inci dakikada Serdar Aziz'in yerine Arda Güler oyuna dahil oldu.

Arda pası verdi, Rossi değerlendiremedi

Karşılaşmada dakikalar 80'i gösterdiğinde Fenerbahçe'de Arda Güler ceza alanı içerisinde sol kanattan altıpasa şık bir top gönderdi. Diego Rossi boş kaleye topu yuvarlayamadı.

VAR uyardı, penaltı ve kırmızı kart

Oyun durakladıktan sonra maçın hakemi Yasin Kol, VAR tarafından uyarıldı. Pozisyonu VAR monitöründen inceleyen Yasin Kol, Moubandje'nin Rossi'ye faulünü tespit etti.

Yasin Kol, 81'inci dakikada Moubandje'ye doğrudan kırmızı kart gösterdi. Öte yandan sarı-lacivertliler penaltı kazandı. Göztepeli oyuncuların itiraz ettiği dakikalarda, tribünler penaltının Arda Güler tarafından kullanılmasını istedi.

Haberin Devamı

Valencia topu Arda'ya bıraktı, fark 2'ye çıktı

Son dakika haberi: Fenerbahçede Arda Güler çılgınlığı Bir ilki başardı

Fenerbahçe'nin penaltıcısı Enner Valencia, meşin yuvarlağı taraftarın isteği sonrası Arda Güler'e verdi. Genç oyuncu beyaz noktada hata yapmadı ve 83'üncü dakikada Fenerbahçe farkı 2'ye yükseltti.

Kadıköy'de ilk golü

17 yaşındaki Arda Güler, Fenerbahçe formasıyla Kadıköy'de ilk kez gol atma başarısı gösterdi. Genç futbolcu, A takım formasıyla kariyerinde ilk kez penaltıdan fileleri havalandırdı.

Fenerbahçe'nin genç yıldızı bu sezon A takım formasıyla 3 gol ve 4 asist üretme başarısı gösterdi.

İsmail Kartal'a büyük destek

Son dakika haberi: Fenerbahçede Arda Güler çılgınlığı Bir ilki başardı

Fenerbahçe taraftarları, üst üste başarılı sonuçlar elde eden takımda İsmail Kartal'ı da unutmadı. Takımdaki geleceği merak konusu olan İsmail Kartal'ın adı uzun süre tribünlerde bağırıldı.

İsmail Kartal bu anlar sonrası duygulandı. Tüm tribünlere kalbini gösteren tecrübeli çalıştırıcı daha sonra selam durdu.

İlkay Gündoğan, Manchester City'nin Nasıl Kilit Oyuncusu Oldu?