Şampiyonlar Ligi Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacher'den Galatasaray maçı öncesi Neuer'e şok tavsiye

Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacher'den Galatasaray maçı öncesi Neuer'e şok tavsiye

23.10.2023 - 10:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecilerinden Toni Schumacher, sakatlıktan dönmesi beklenen Manuel Neuer'e şok bir tavsiyede bulundu. Schumacher, Galatasaray ile Almanya'da oynanacak maçta kalede olması beklenen Neuer hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacherden Galatasaray maçı öncesi Neuere şok tavsiye

Fenerbahçe ile 1988-89 sezonunda unutulmaz bir şampiyonluk yaşayan ve sarı-lacivertlilerin efsaneleri arasında yer alan Toni Schumacher, Galatasaray maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Schumacher, sakatlıktan dönmesi beklenen Manuel Neuer'e şok bir tavsiyede bulundu.

Haberin Devamı

BAYERN'DE GORETZKA VE MAZRAOUI YOK

Bayern Münih'te Galatasaray maçı öncesi milli takım kampında sakatlanan Noussair Mazraoui ve Mainz maçında sakatlanan Leon Goretzka'nın yarınki maçta oynaması beklenmiyor. Ayrıca Manuel Neuer'in de bireysel çalışmalarını sürdürdüğü ve haftasonu Darmstadt ile oynanacak maçın geri dönüş için hedef maç olacağı belirtildi.

Kicker, Bayern Münih'in Galatasaray maçı muhtemel 11'ini okuyucularına duyurdu. Kicker Dergisi'ne göre Bayern Münih, Galatasaray karşısına; Ulreich, Laimer, De Ligt, Kim Min Jae, Davies, Kimmich, Musiala, Müller, Coman, Sane ve Kane 11'iyle çıkacak. Tuchel'in sağ bekte Stanisic'e görev verip Kimmich'in yanında Laimer'e de görev verebileceği aktarıldı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacherden Galatasaray maçı öncesi Neuere şok tavsiye

SCHUMACHER BILD'E KONUŞTU: NEUER EMEKLİ OLSUN

Fenerbahçe'nin unutulmaz kalecilerinden Toni Schumacher, uzun süren sakatlığını atlatan ve Darmstadt maçıyla yeşil sahalara dönmesi beklenen Manuel Neuer'in emekli olması gerektiğini ifade etti. Schumacher, Neuer'in özellikle Almanya Milli Takımı'nda ikinci tercih olamayacağını belirtirken 37-38 yaşlarında yaşanan sakatlıkların iyileşmesinin uzun sürdüğünü de sözlerine ekledi.

Toni Schumacher, "Benim için milli takım konusu da kapanmış olacak. Ben hayatım boyunca bir numara oldum, Manuel Neuer de öyle. Şimdi geri dönüp yedek kulübesinde mi oturacak? Bu çok zor olur. Bunu yaparak kendine bir iyilik mi yapıyor bilmiyorum. 37 ya da 38 yaşında sakatlıkların iyileşmesinin her zaman biraz daha uzun sürdüğünü biliyorum." ifadelerini kullandı.

Almanya Milli Takımı'nda Nagelsmann'ın kaptanlığı İlkay Gündoğan'a vereceği ve Manuel Neuer'in yerine Ter Stegen'in kalede olacağını vurgulayan Schumacher, "Kalede pek bir şey değişeceğini sanmıyorum. Bu şu anlama geliyor: ter Stegen 1 numara olacak. Bence iyi bir iş çıkarıyor, kesinlikle 1 numara olarak kalma iddiasına sahip olacak." şeklinde konuştu.

Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacherden Galatasaray maçı öncesi Neuere şok tavsiye

ULREICH, GALATASARAY MAÇIYLA KALEYE VEDA EDECEK

Bild'de yer alan habere göre Bayern Münih kalecisi Sven Ulreich, Manuel Neuer'in sakatlığını atlatmasıyla yedek kulübesine çekilecek. Bu konuda hakkında konuşan Sky'a konuşan Ulreich, "Yine yedek kulübesinde oturacağım ve Neuer'e  destek olacağım. FC Bayern'de benim rolüm belli. Eğer formda olursa oynayacak." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BAYERN GRUPLARDA YENİLMİYOR

Bayern Münih, Şampiyonlar Ligi gruplarında oynadığı son 36 maçta mağlup olmadı. Alman devi Bayern Münih grup aşamasında oynadığı son 36 maçta yenilgi yüzü görmedi. Bayern Münih bu sezon oynadığı grup maçlarında Manchester United'ı 4-3 Kopenhag'ı ise 2-1 mağlup etti.

Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacherden Galatasaray maçı öncesi Neuere şok tavsiye

GALATASARAY BU SEZON YENİLGİ YÜZÜ GÖRMEDİ

Galatasaray ise 2023-2024 sezonunda oynadığı resmi karşılaşmalarda yenilgi yüzü görmedi. Trendyol Süper Lig'de çıktığı 9 maçta 8 galibiyet 1 beraberlik elde eden sarı-kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde oynadığı 6 maçın 5'inde galip geldi ve 1 beraberlik aldı. Şampiyonlar Ligi gruplarında Kopenhag ile 2-2 berabere kalan Galatasaray, Manchester United'ı ise deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başarmıştı. Galatasaray bu sezon 17 resmi karşılaşmada 14 galibiyet 3 beraberlik elde etti.

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA ICARDI BELİRSİZLİĞİ

Galatasaray'da Bayern Münih maçı öncesi Mauro Icardi belirsizliği yaşanıyor. Sarı-kırmızılıların Beşiktaş ile oynadığı derbi karşılaşmasında sakatlanan Mauro Icardi için "Trendyol Süper Lig’in 9. haftasında dün Beşiktaş ile oynanan maçta sağ ayak bileğine aldığı darbe sonrası ağrıları başlayan ve maç sonrası yapılan değerlendirmede peroneal tendon hasarı belirlenen futbolcumuz Mauro Icardi’nin sponsor hastanemiz Medicana’da yapılan MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir." açıklaması yapıldı. Arjantinli yıldızın Bayern Münih maçında iğne oynama ihtimali bulunuyor.

Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacherden Galatasaray maçı öncesi Neuere şok tavsiye

OKAN BURUK'TAN MAURO ICARDI AÇIKLAMASI

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk için Bayern Münih maçı önemli, bu karşılaşmada Mauro Icardi’nin sahada olması daha da önemli...

Şampiyonlar Ligi’ndeki dev karşılaşma öncesinde MİLLİYET’e konuşan Buruk, Icardi’de korkulduğu gibi sakatlık yaşanmadığını ama şiddetli ağrılarının bulunduğu söyledi. Sarı-kırmızılı teknik adam, “Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. Bizim için daha kötü bir senaryo da olabilirdi. Son antrenmanda da durumu belli olmayabilir ve maç günü durumunu gözden geçirebiliriz. İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu de değerlendireceğiz. Aynı sorunu yaşayıp oynayan oyuncular var. Burada kişiden kişiye değişir. Icardi hep özverili olmuştur ve gereken fedakarlığı yapar” diye konuştu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe efsanesi Toni Schumacherden Galatasaray maçı öncesi Neuere şok tavsiye

Yazarlar