Galatasaray ÖZEL | Okan Buruk açıkladı! Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı?

ÖZEL | Okan Buruk açıkladı! Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı?

23.10.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, Arjantinli golcünün sakatlığının korkulduğu gibi olmadığını ancak şiddetli ağrılarının bulunduğunu söyledi, “Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu da değerlendireceğiz” diye konuştu.

ÖZEL | Okan Buruk açıkladı Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı

Galatasaray’da Teknik Direktör Okan Buruk için Bayern Münih maçı önemli, bu karşılaşmada Mauro Icardi’nin sahada olması daha da önemli...

Haberin Devamı

Şampiyonlar Ligi’ndeki dev karşılaşma öncesinde MİLLİYET’e konuşan Buruk, Icardi’de korkulduğu gibi sakatlık yaşanmadığını ama şiddetli ağrılarının bulunduğu söyledi. Sarı-kırmızılı teknik adam, “Ağrı eşiği nedir bakmak lazım. Bizim için daha kötü bir senaryo da olabilirdi. Son antrenmanda da durumu belli olmayabilir ve maç günü durumunu gözden geçirebiliriz. İğne ile çıkıp oynaması mümkünse bunu de değerlendireceğiz. Aynı sorunu yaşayıp oynayan oyuncular var. Burada kişiden kişiye değişir. Icardi hep özverili olmuştur ve gereken fedakarlığı yapar” diye konuştu.

ÖZEL | Okan Buruk açıkladı Mauro Icardi, Bayern Münih maçında oynayacak mı

Galatasaray, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Icardi’nin MR tetkiklerinde ön görüldüğü gibi sağ ayak bileği peroneal tendonlarında ve tendon üstündeki retinakuler dokuda (ayak bileği dış tendon grubu ve destek dokusu) hasar ve kanama tespit edilmiştir” ifadesi kullanıldı. Kulüp doktoru Yener İnce de, “Ağrı olduğu için süre veremiyoruz. Icardi bizim için çok kıymetli bir oyuncu ve dikkatli hareket ediyoruz” yorumunu yaptı.

Haberin Devamı

"BİZ ETKİLENDİK"

Beşiktaş derbisindeki başarıyı değerlendiren Okan Buruk, “Bazen oyun mutlu etmese de sonuçlar iyi. Büyük maçları kazanma alışkanlığımız devam ediyor. Beşiktaş maçı da kolay olmadı. 11’e 11 iken gayet iyiydik ama rakip eksik kalınca bundan biz olumsuz etkilendik. Yine de milli ara dönüşü ve Bayern Münih maçı öncesi bir derbi kazandık. Üstelik 8 maçlık bir galibiyet serimiz var” dedi.

Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-1'lik skorla devirdiği maçta fileleri havalandıran Mauro Icardi, Gheorghe Hagi'yi (8) geride bırakarak Süper Lig tarihinde Galatasaray formasıyla en fazla derbi golü atan yabancı oyuncu oldu.

Arjantinli santrfor bu süreçte Beşiktaş'a 5, Trabzonspor'a 3, Fenerbahçe'ye 2 gol atma başarısı gösterdi.