Voleybol Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı

Fenerbahçe Egonu'yu durduramadı! Milano'dan Eda Erdem itirafı

13.03.2024 - 09:50 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe Opet deplasmanda Vero Volley Milano’ya 3-0 mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, İtalyan yıldız Egonu'yu durdurmakta zorlandı. Öte yandan maçın MVP'si Helena Cazaute Eda Erdem itirafında bulundu

Fenerbahçe Egonuyu durduramadı Milanodan Eda Erdem itirafı

CEV Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe Opet, yarı final ilk maçında İtalyan ekibi Vero Volley Milano’ya konuk oldu.

Haberin Devamı

Allianz Cloud Milano’da TSİ 22.00’de başlayan karşılaşmayı; İtalyan ekibi 25-21, 27-25 ve 25-20 sonuçlanan setlerle 3-0 kazandı ve final için avantajı alan taraf oldu.

EGONU DURDURULAMADI, REKOR PEŞİNDE
İtalyan yıldız Paola Egonu 22 sayı ile karşılaşmanın en skorer ismi oldu. Yüzde 57 ile hücum eden Egonu sadece 1 kez bloğa takıldı. Daha önce Şampiyonlar Ligi'ni 3 farklı takımla kazanan Egonu, Vero Volley Milano ile şampiyonluğa ulaşması halinde 4 farklı takımda şampiyonluk yaşamış tarihteki ilk voleybolcu olacak.

CAZAUTE: BUGÜN EDA ERDEM YOKTU, BRAVOZ BİZE
İtalyan ekibinin Fransız smaçörü Helena Cazaute müsabakanın en iyisi seçildi. Cazaute şu ifadeleri kullandı:

"Bugün iyi oynadık, özellikle takımca oynadık ve bu çok önemli çünkü son bir ayda biraz zorlandık. Bugün her birimiz kazanmak istiyorduk, finale gitmek istiyoruz. Türkiye'de çok zor bir maç olacağını biliyoruz, bugün Eda Erdem yoktu, bence bir sonraki maçta olacak. Bu yüzden bugün bravo bize, ama biliyoruz ki gelecek Salı çok zor olacak. Ama bu finali istiyoruz ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız."

Haberin Devamı

Fenerbahçe Egonuyu durduramadı Milanodan Eda Erdem itirafı

EDA SAKATLANMIŞTI
Fenerbahçe Opet kaptanı Eda Erdem, THY maçının 4. setinde bir pozisyon sonrası ayağını ciddi şekilde burktu. Kenara destek alarak gelen Eda mücadelenin kalanında forma giymedi. Sarı-lacivertli takımdan yapılan açıklamada sağ ayak bileği dış yan bağında (ATF ligament) kısmi yaralanma ve eklem içi ödem tespit edilen Eda'nın tedavisine başlandı. Fenerbahçe kaptanının 2 haftalık bir süreç içinde iyileşmesi öngörülüyor.

 

Yazarlar