Fenerbahçe Fenerbahçe, Elazığ'a 17 futbolcuyla gitti

Fenerbahçe, Elazığ'a 17 futbolcuyla gitti

23.02.2014 - 15:09 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertlilerde sakat veya cezalı olan 6 oyuncu Elazığspor maçı kadrosunda yer almadı. Sakatlıkları bulunan Sow, Webo, Alves ve Serdar Kesimal ile cezalı olan Egemen Korkmaz ve Emre Belözoğlu, Elazığspor maçında forma giyemeyecek.

Fenerbahçe, Elazığa 17 futbolcuyla gitti

Pazartesi günü Elazığspor ile oynayacağı Süper Lig maçı için bugün özel uçak ile Elazığ'a gelen Fenerbahçe kafilesi, sarı-lacivertli taraftarların coşkulu sevgi gösterileriyle karşılandı. Taraftarlar, yönetici, futbolcu teknik heyete çiçekler hediye edip, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Haberin Devamı

Süper Lig lideri Fenerbahçe, yarın saat 20.00'da oynayacağı Elazığspor maçı için özel uçakla bugün saat 16.00'da Elazığ'a indi. Fenerbahçe kafilesini karşılayan yaklaşık 200 kişilik sarı lacivertli taraftarlar, yöneticiler Teknik Direktör Ersun Yanal ve futbolcuları çiçeklerle karşıladı. Ersun Yanal'a tezahüratlarla büyük ilgi gösteren taraftarlar, futbolcularla da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha sonra otobüse binen Fenerbahçe kafilesi, kalacağı Akgün Otel'e gitmek üzere hareketlenirken, sarı lacivertli taraftarlar, yaktıkları meşalelerle havaalanında bir anda sis bulutunun oluşmasına yol açtı.

Sakatlığı sona eren Emenike ve sarı kart cezası biten Caner Erkin, 17 kişilik kadroda yer aldı. Fenerbahçe'nin 17 kişilik Elazığspor maç kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Haberin Devamı

Volkan Demirel, Mert Günok, Bekir İrtegün, Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım, Michal Kadlec, Selçuk Şahin, Cristian Baroni, Mehmet Topal, Salih Uçan, Mehmet Topuz, Caner Erkin, Dirk Kuyt, Alper Potuk, Raul Meireles, Samuel Holmen, Emmanuel Emenike.

Fenerbahçe'de cezalı olan Emre Belözoğlu da takımla birlikte Elazığ'a gitti.

-----------