Fenerbahçe Fenerbahçe - Gostaresh Folad Tebriz: 0-3

Fenerbahçe - Gostaresh Folad Tebriz: 0-3

03.07.2016 - 19:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında oynadığı ilk özel maçta İran takımlarından Gostaresh Folad Tabriz'e 3-0 yenildi. Sarı-lacivertliler sahaya genç ağırlıklı bir kadro ile çıkarken, ilk 11'de tecrübeli isimlerden sadece Hasan Ali Kaldırım ile Salih Uçan yer aldı.

Fenerbahçe - Gostaresh Folad Tebriz: 0-3

Fenerbahçe 2016-2017 sezonu hazırlıkları için Topuk Yaylası'ndaki tesislerde düzenlenen kampın ikinci gününde İran'ın Gostaresh Folad Tabriz takımı ile hazırlık maçı yaptı. Ağırlıklı olarak gençlerden oluşan kadrosuyla sahaya çıkan Fenerbahçe, ilk hazırlık maçında 3-0 mağlup oldu.

Haberin Devamı

Genç ağırlıklı kadro

Sarı-lacivertliler sahaya Ertuğrul Taşkıran, Savaş Polat, Berkaycan Değirmencioğlu, Hakan Çinemre, Hasan Ali Kaldırım, Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Salih Uçan, Karahan Yasir Subaşı, Ramazan Civelek ve Ahmethan Köse 11'i ile çıktı. Genç ağırlıklı kadro karşısında fazla zorlanmayan rakip Tebriz takımı, 44. dakikada kazandığı penaltıyı Sojaeian Dariush ile gole çevirerek ilk yarıyı 1-0 üstünlükle tamamladı.

İkinci yarıya Alper Potuk ile başladı

Vitor Pereira, maçın ikinci yarısına 7 numaralı formayı alan Alper Potuk değişikliği ile başladı. İlerleyen dakikalarda başka değişiklik yapmayan Fenerbahçe, rakibin ikinci yarıda oyuna giren oyuncusu Seyyedi Yosef'in attığı iki gol sonrasında sahadan 3-0 yenik ayrıldı.

Haberin Devamı

Aatif Chahechouhe oynamadı

Maçta sahada mücadele eden genç isimlerden Caner Koca, Uygar Mert Zeybek, Ramazan Civelek ve Hakan Çinemre istekli oyunları ile beğeni toplarken, yeni transfer Aatif Chahechouhe ve Fabiano Ribeiro ise mücadeleyi saha kenarından takip etti. Sarı-lacivertli takımın yıldız golcüsü Robin van Persie de ağrıları nedeniyle maç oynandığı esnada yan sahada bireysel çalışma yaptı.

Yazarlar