Fenerbahçe Fenerbahçe için bu daha başlangıç! Krunic heyecanı

Fenerbahçe için bu daha başlangıç! Krunic heyecanı

23.08.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe teknik heyeti kat edecekleri çok mesafe olduğunu, bireysel yeteneklerin takıma tamamen uyum sağlaması ile çok daha iyi hale geleceklerini belirtiyor

Fenerbahçe için bu daha başlangıç Krunic heyecanı

Fenerbahçe hem Avrupa’da hem Süper Lig’de kazanarak yoluna devam ediyor. Sarı-lacivertliler zorlu Samsunspor deplasmanında da 2-0’lık skorla üç puanı almayı başardı. Atılan iki golde de bireysel yetenekler ön plana çıktı. İlk gol Cengiz’in etkili ortasında Dzeko’nun kaliteli kafa vuruşu ile geldi. Daha önce Roma’da birlikte oynayan ikili daha ilk maçlarında uyumlarını sahaya yansıtmayı başardı.

İkinci golde de İrfan Can’ın etkili pasında Szymanski’nin gol vuruşu adeta birinci sınıftı. Ofansif anlamda kaliteli ayakların yarattığı bu fark savunma tarafından da destekleniyor. Önceki teknik adam Jesus’tan farklı olarak İsmail Kartal savunmayı önde kurmuyor. Bu sayede arkada boşluklar vermiyor. Takım kolay gol yemediği için daha az kırılma yaşıyor. Savunma anlayışı oturmaya başladı. Sarı-lacivertliler artık ofansif anlamda da takım oyununu oturmaya çalışıyor. Öndeki bireysel yeteneklerin set ve takım oyunu çerçevesinde oynamasıyla takımın daha da iyi hale gelmesi bekleniyor. Pas oyunu üzerine çalışmalar yapan teknik heyet daha kat edecekleri çok mesafe olduğunu ifade ediyor.

Haberin Devamı

Krunic de geliyor
Sarı-lacivertlilerin Manchester United’tan transfer ettiği Fred kalitesini daha ilk maçta gösterdi. Takımla oynadıkça uyumu daha da artacak olan yıldız oyuncu, 8 numara olarak forma giymeye devam edecek. Fred’in arkasına ise etkili bir 6 numara gelecek. Bu çerçevede yapılan çalışmalar sona yaklaştı. En güçlü aday Milan’da oynayan Krunic... Teknik Direktör İsmail Kartal’ın istediği ilk isim olan Boşnak futbolcu için Milan Kulübü ile temaslar tüm hızıyla sürüyor.

Yazarlar