Fenerbahçe Fenerbahçe istiyordu, Sinan Bolat sürprizi! Resmen duyuruldu

Fenerbahçe istiyordu, Sinan Bolat sürprizi! Resmen duyuruldu

02.06.2022 - 19:07 | Son Güncellenme:

Berke Özer'in ayrılığı sonrası kaleye Altay Bayındır ile yarışacak bir kaleci transferi yapmak isteyen Fenerbahçe gündemine Sinan Bolat'ı almıştı. Milli kaleci sürpriz bir imza başka takıma transfer oldu.

Fenerbahçe istiyordu, Sinan Bolat sürprizi Resmen duyuruldu

Süper Lig'de yeni sezona iddialı girmek isteyen ve Jesus'u resmen açıklayan Fenerbahçe transfer çalışmalarını sürdürüyor. Berke Özer'in ayrılığı sonrası sarı-lacivertlilerin gündemine gelen Sinan Bolat için resmi açıklama geldi.

Haberin Devamı

TRANSFERDE ÖNEMLİ ADIMLAR ATILACAK
Fenerbahçe transferde de önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 4 veya 5 transfer yapacaklarını açıklamıştı. Sarı Lacivertliler, Jorge Jesus'un da raporu doğrultusunda mevcut kadroda bulunan oyuncuların son durumu, ayrılacaklar ve transfer edilmesi planlanan oyuncular için çalışmalarını sürdürüyor. Fenerbahçe'de öncelikli hedef sol bek, orta saha, kanat oyuncusu ve forvet. Berke Özer'in ayrılığı sonrası Altay Bayındır'a alternatif arayışları da sürüyor.

SİNAN İLE FENERBAHÇE İLGİLENİYORDU
Sinan Bolat ile genç kaleci Berke Özer ile yollarını ayıran Fenerbahçe'nin de yakından ilgilendiği ayrıca Sarı-Lacivertli ekibin yanı sıra başka kulüplerinde Milli file bekçisini istedikleri ancak sonuç alamadıkları belirtilenler arasında yer aldı.

Haberin Devamı

Belçika Jupiler Lig ekibi KAA Gent’te forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Sinan'ın yeni kulübü resmen açıklandı. Belçika ekiplerinden Westerlo, 33 yaşındaki kaleci Sinan Bolat'ı kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada tecrübeli file bekçisi ile sözleşme imzalandığı duyuruldu.
Kariyerine Genk'te başlayan Sinan Bolat sırasıyla Standard Liege, Porto, Kayserispor, Galatasaray , Club Brugge, Porto, Nacional, FC Arouca, Royal Antwerp ve Gent'de forma giydi. Türk Milli Takım kalesini 12 maçta korudu. Bu sezon ise Gent formasıyla 39 maçta 33 gol yedi. 16 karşılaşmada kalesini kapattı.

TRANSFERDE HASAN ÇETİNKAYA ETKİLİ OLDU
Belçika basınında yer alan haberlere göre transferin gerçekleştirilmesinde Westerlo Sportif Direktörü Hasan Çetinkaya etkili oldu ve görüşmelerde yer aldı. Ayrıca anlaşmanın duyurulmasından önce Sinan Bolat ile Hasan Çetinkaya'nın birlikte bir fotoğrafı da sosyal medyaya düşmüştü.

Yazarlar