Fenerbahçe Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor! Maliyeti belli oldu

Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor! Maliyeti belli oldu

29.08.2022 - 11:28 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli kulüp uzun süredir renklerine katmak için uğraş verdiği yıldız forvetin transferini bitiriyor. İspanyol basını, Maxi Gomez'in Fenerbahçe'ye maliyetini açıkladı.

Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor Maliyeti belli oldu

Fenerbahçe'de golcü transferinde sıcak saatler yaşanıyor. Sarı-lacivertli kulüp Maxi Gomez'e imza attırmak için geri sayıma geçti.

Haberin Devamı

YAZ TRANSFER DÖNEMİ HAREKETLİ GEÇTİ

Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'de takıma önemli isimler dahil edildi. Portekizli teknik adamın raporu doğrultusunda hareket eden sarı-lacivertliler, yıldız oyuncularla anlaşma sağladı. Süper Lig devi bu doğrultuda Luan Peres, Joao Pedro, Lincoln Henrique, Willian Arao, Emre Mor, Gustavo Henrique, İrfan Can Eğribayat, Tiago Çukur, Joshua King, Ezgjan Alioski ve Bruma'yı transfer etti.

Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor Maliyeti belli oldu

AYRILIK RÜZGARLARI ESTİ

Bir yandan takıma önemli takviye yapan Fenerbahçe yönetimi, diğer yandan birçok oyuncuyla vedalaştı. Kim Min Jae, Ozan Tufan, Allahyar, Berke Özer, Samatta, Max Meyer, Marcel Tisserand, Muhammed Gümüşkaya, Mesut Özil, Luiz Gustavo ve Jose Sosa ile yollar ayrıldı. Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği bir diğer oyuncu Dimitris Pelkas'ın da Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'ye transfer olması bekleniyor. Yunan oyuncu, Ada'ya giderse Fenerbahçe'den Hull City'ye transfer olan üçüncü futbolcu olacak. İngiliz ekibi sezon başında Ozan Tufan ve Allahyar Sayyadmanesh'i renklerine katmıştı.   

Haberin Devamı

Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor Maliyeti belli oldu

CAVANI VALENCIA'YA, GOMEZ F.BAHÇE'YE

Uzun zamandır forvet arayışları sürdüren sarı-lacivertli kurmaylar Valencia'da forma giyen Maxi Gomez'in transferinde önemli aşama kaydetti. Maxi'nin Fenerbahçe'ye transfer sürecinin uzamasının nedeninin ise Edinson Cavani olduğu biliniyor. Cavani'yi ikna etmek için yoğun bir süreç yaşayan Valencia, imza için onay aldığı an Gomez'in Fenerbahçe'ye transferi de gerçekleşmiş olacak. İtalyan basınının haberine göre, İspanyol ekibi Uruguaylı golcüyle 2 yıllığına anlaşmaya vardı. Bu gelişmenin ardından 26 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'ye transferine kesin gözüyle bakılıyor.

Fenerbahçe, Maxi Gomez transferini noktalıyor Maliyeti belli oldu

SÖZLEŞME DETAYINI DUYURDULAR

İspanyol basını, Maxi Gomez'in transferi için Fenerbahçe'nin İspanyol ekibine 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceği ve ek olarak sonraki satıştan yüzde 20'lik gelirin Valencia'ya bırakılacağını haber yaptı.

3+1 YILLIK SÖZLEŞME

Sarı-lacivertliler, oyuncu tarafıyla da yıllık 2.5 milyon euro maaş üzerinden 3+1 yıllık sözleşme konusunda uzlaştı. Transferin kısa süre içerisinde resmiyete kavuşması bekleniyor. 3 sezondur Valencia forması giyen Maxi Gomez, çıktığı 106 maçta 23 gol, 5 asistlik performans sergiledi.

Haberin Devamı

GATTUSO TRANSFER İÇİN SİNYALİ VERMİŞTİ

Valencia teknik direktörü Gennaro Gattuso, Maxi Gomez ile ilgili geçtiğimiz gün açıklamada bulunmuştu. İtalyan hoca açıklamasında "Maxi Gomez ile başka bir takıma gitmesi için konuşma yapmadım. Ama futbolda işler her zaman değişebilir. Gitmesi yönünde bir talebim olmadı. Ama her an her şey olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

 

Yazarlar