Futbol FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?

FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU? Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek?

18.04.2024 - 23:13 | Son Güncellenme:

Temsilcimiz Fenerbahçe, Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında bu akşam Ülker Stadyumu'nda Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u konuk ediyor. Mücadele şifresiz olarak TV8 ekranından naklen ve canlı olarak yayınlanıyor. Sarı Lacivertli takımın Yunanistan temsilcisi karşısında alacağı iki farklı skor temsilcimizi yarı finale taşıyacak. Peki Fenerbahçe, Olympiakos'u elerse yarı finalde kiminle eşleşecek?

FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU Fenerbahçe, Olympiakosu elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek

Türk futbolu açısından önemli gecelerden biri bu akşam yaşanıyor. Temsilcimiz Fenerbahçe, Avrupa'nın üç numaraları organizasyonu olan Konferans Ligi'nde yarı finale kalma mücadelesi verecek. İlk kez 2021-2022 sezonunda uygulamaya konulan Konferans Ligi'nde ilk kupayı Mourinho liderliğindeki Roma müzesine götürdü. 2022-2023 sezonunda ise bu kupayı müzesine götüren takım West Ham United oldu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ ÇEYREK FİNAL YOLCULUĞU

Bu sezon ön eleme turundan başladığı Konferans Ligi serüveninde grup aşamasını 1. sırada tamamlama başarısı gösteren ve adını son 16'ya yazdıran temsilcimiz Fenerbahçe, son 16 turunda Belçika Ligi temsilcisi Union Saint-Gilloise ile eşleşti. İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan temsilcimiz rövanş maçında rakibine 1-0 mağlup olsa da tur atlayan takım olmuştu. Çeyrek finalde Yunanistan temsilcisi Olympiakos ile eşleşen Fenerbahçe, Atina'da oynanan ilk maçta 3-0 geriye düşmesine rağmen attığı 2 golle mağlubiyetten kurtulamasa da tur için umutlarını Kadıköy'e taşımayı başardı. Temsilcimiz Fenerbahçe'ye yarı final için 2 farklı galibiyet yeterli olacak.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE KONFERANS LİGİ YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLACAK?

Fenerbahçe, Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçında Olympiakos'u 2 farklı skorla mağlup etmesi halinde adını yarı finale yazdıracak. Temsilcimiz yarı finalde Aston Villa-Lille eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Bu akşam oynanan maçın 90 dakikası Lille'in 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı. Penaltı atışları sonucunda yarı finale yükselen takım Aston Villa oldu.

FENERBAHÇE YARI FİNALDEKİ RAKİBİ KİM OLDU Fenerbahçe, Olympiakosu elerse yarı finalde hangi takımla eşleşecek

İNGİLİZ TEMSİLCİSİ PENALTI ATIŞLARI SONUCUNDA TURLADI!

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin turu geçmesi halinde yarı finaldeki rakipleri arasında yer alan Aston Villa-Lille eşleşmesinde ilk maçta İngiliz temsilcisi sahasında 2-1'lik skorla kazanmasını bildi. Bu akşam Lille'nin sahasında Stade Pierre Mauroy'da oynanan mücadelede ev sahibi takım İngiliz temsilcisini karşısında 2-1'lik üstünlük sağladı. Yarı finale yükselecek takımı belirlemek için 15'er dakikalık iki uzatma devresi oynandı. Gol sesi çıkmayınca penaltı atışlarına giden mücadelede seri penaltı atışları sonucunda 4-3'lük skorla adını yarı finale yazdıran takım Aston Villa oldu.