Fenerbahçe Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe'de Ekici olmazsa Alan Patrick

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçe'de Ekici olmazsa Alan Patrick

10.01.2017 - 10:54 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe, Mehmet Ekici transferine odaklanırken, Aatıf'ın takımda kalma durumu arttı. Sarı-Lacivertli yöneticiler Aatıf'ı dün akşam kampa çağırdı. Bu gelişme Faslı futbolcunun takımda kalma ihtimalini güçlendirdi. Fenerbahçe Yönetimi'nin Aatıf' ı vermekten vazgeçtiği ve Mehmet Ekici için Trabzonspor'a bonservis bedeli teklif edeceği öğrenildi.

Fenerbahçe Transfer Haberleri: Fenerbahçede Ekici olmazsa Alan Patrick

Sarı-Lacivertliler'in M.Ekici'yi alamaması durumunda Karavayev'i transfer ettiği Shakhthar'dan Alan Patrick'i de kiralayacağı ortaya çıktı. En son Flamengo'da kiralık oynayan ve geçen ay Shakthar'a dönen Brezilyalı oyuncunun Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Dick Advocaat'ın da Alan Patrick ismine onay verdiği ifade edildi. Fenerbahçe Yönetimi'nin 10 numara transferini sonuçlandırması bekleniyor.

Haberin Devamı

MEHMET EKİCİ İLE ÜÇLÜ TRANSFER ZİRVESİ
Fenerbahçe'de bu gelişmeler yaşanırken, Trabzonspor cephesinde de ilginç gelişmeler oluyor. Bordo- Mavili takımın teknik patronu Ersun Yanal, dün Mehmet Ekici ile bir görüşme yaptı. Yanal, "Eğer kalmak istersen kapımız sana sonuna kadar açık. Ben de transferin netleşmesini istiyorum" dedi. Ekici, Başkan Muharrem Usta ile de görüştü. Antrenmanlarını eksiz olarak yapan Ekici'nin, bazı arkadaşlarına ise, "Şu an geleceğimde ne olacak bende bilmiyorum" dediği öğrenildi. (Takvim)
Fernandao transferini şarkılarla kutladılar!..
Sven Goran Eriksson'un çalıştırdığı Çin ekibi Shenzhen'in, Fernandao için nabız yokladığı haberleri uzun süre gündemi meşgul etmişti...
Çin'den Sina Sports, iddiaları bir adım ileri taşıdı, Brezilyalı yıldızı Shenzhen'li yaptı. Çıkan haberde, takımın genel menajeri Yi Li'nin önceki akşam yenen yeni yıl yemeğinde Eriksson'a Fernandao müjdesi verdiği aktarıldı.
6 milyon euro'luk transferin şarkılarla kutlandığı belirtilirken, Fernandao'nun şubat ayında başlayacak kampta yer alacağı belirtildi.. (Fotomaç)