Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

01.09.2013 - 11:13 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Bologna Kuyt'a talip

Krasic'ten kurtulmak zor!..

Meireles: 'Artık gerçekten yoruldum...'

Haberin Devamı

Bologna Kuyt'a talip

F.Bahçe'nin Avrupa defterini kapatmasının ardından ayrılacağı konuşulan Kuyt için Bologna'nın devreye girdiği bildirildi. İtalyan yetkililerin, eski kulübü Feyenoord'a dönmeye hazırlandığı belirtilen 33 yaşındaki Hollandalı yıldızın menajeri ile temasa geçtiği, görüşmelerin sürdüğü vurgulandı.

Krasic'ten kurtulmak zor!..

Fransa Ligi takımlarından Bastia'ya kiralanan Krasic, Fenerbahçe'ye yük olmaya devam edecek... Sarı-lacivertli yönetimin, uzun süre kurtulmaya çalıştığı Sırp oyuncunun maaşının yüzde 80'ini ödemeyi sürdüreceği, Bastia'nın ise sadece yüzde 20'lik bölümü karşılayacağı belirtildi.

Meireles: 'Artık gerçekten yoruldum...'

Fenerbahçe'nin Portekizli oyuncusu Raul Meireles, Sivasspor karşısında alınan 5-2'lik galibiyeti değerlendirirken; takımdan ayrılacağı yönünde çıkan haberlere de açıklık getirdi.

Haberin Devamı

Raul Meireles maçın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada, "Bugünkü maçın öneminin farkındaydık. Bunun bilincinde sahaya çıktık, iyi oynadık ve üç puanı aldık." dedi.

Meireles, takımdan ayrılacağı yönündeki haberlerle ilgili ise "Ben gerçekten artık yoruldum. İlk buraya geldiğimden günden itibaren, alkolik olduğumu, bayanlarla dolaştığım yönünde haberler çıktı. Bunların hepsi yalan. Bunları cevaplamaktan, okumaktan çok yoruldum" yorumunu yaptı.

Portekizli oyuncu, Fenerbahçe'nin aldığı ceza hakkında sorulan soruya "Fazla bir şey konuşmak istemiyorum. Konuşursam ceza bile alabiliyorum. Biz ligi kazanmak istiyoruz. Biz bir aileyiz. Dışarıda konuşulanlar bizi ilgilendirmiyor." cevabını verdi.

Yazarlar