Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

04.09.2013 - 10:51 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Haberin Devamı

Salih için Aziz Yıldırım 25 milyon euro istedi!

Stoch'un aklı Fenerbahçe'de

Salih için Aziz Yıldırım 25 milyon euro istedi!

CAS'ta cezası onanan ve Avrupa'dan 2 yıl men edilen Fenerbahçe'de geleceğe yatırım başladı.

Sarı-lacivertli takımın en önemli yıldız adaylarından biri olarak kabul edilen Salih Uçan'a gelen teklifler yonetimi de şaşırttı. Salih'in ise "Fenerbahçe'de yıldızı olmadan gitmem ayrıca böyle bir zamanda takımdan ayrılmak korkaklık olur" demesi özellikle başkan Aziz Yıldırım'ı memnun etti.

Son yıllarda milli takımın alt yaş gruplarında oynadığı futbolla beğeni toplayan, geçen sezon da Fenerbahçe ile iyi bir çıkıs yakalayan Salih Uçan'a yaz transfer sezonunda tam 22 resmi teklif geldi. Birçok Avrupa ve Türk takımını kiralık veya bonservisiyle istediği Salih Uçan için Aziz Yıldırım bonservis bedelini belirledi. Arsenal'in de görüşme talep ettiği ve resmen ilgilendiği Salih için istenen rakam ise tam 25 milyon Euro.

Haberin Devamı

Eurosport Türkiye İstihbarat Şefi Alper Aslan'ın ulaştığı bilgiye göre Salih de ünlü takımların teklifini görmezden geldi. Aziz Yıldırım'ın ise Salih'I isteyen her takıma bu bedeli ilettiği ifade edildi. Salih Uçan'ın ise Ersun Yanal ve yönetime ''Şu an hiçbir güç beni takımdan ayıramaz. Fenerbahçe'de kendimi kanıtlamadan ve çok büyük başarılar elde etmeden bir yere gitmem. Yedek kalmam sorun değil. Bu takımın bir parçası olmak beni mutlu ediyor. Çalışıp eksiklerimi kapatarak ilk 11'de yer almak istiyorum'' dediği bilgisine ulaşıldı.

Başta Arsenal olmak üzere üst düzey takımlarin Salih Uçan'ı geleceğe yatırım olarak gördüğü tüm scout ekiplerinin bu yıl da titizlikle genç ismi izleyeceği belirtildi.

Stoch'un aklı Fenerbahçe'de

Kiralandığı günden bu yana sergilediği performansla göz dolduran Miroslav Stoch'un tek hayali Fenerbahçe'ye geri dönebilmek...

Forma giymeye başladığı ilk maçtan itibaren yüksek bir form gösteren ve attığı gollerle adeta Yunan ekibine hayat veren Slovak yıldız, tek düşüncesinin geri dönmek olduğunu söyledi.

Birbirinden güzel gollerle Yunan medyasının gözdesi haline gelen Stoch, “Burada iyi bir sezon geçirip, yeniden Fenerbahçe’ye dönmek ve başarılar yakalamak istiyorum” dedi.

Haberin Devamı

Ersun Yanal'dan "Holmen ve Emenike hariç..."

Başkan “Şartlar oluşursa gitmek isteyeni tutmayız” derken, Tecrübeli hoca ise yönetime verdiği raporda 2 oyuncudan vazgeçemeyeceğini açıkça ifade etti. Bonservis için yardımcı da olunacaktı ancak ücretleri talip olan takımlara da yüksek geldi, Avrupa’da transfer de kapanınca yabancılar evde kaldı.

F.BAHÇE’NİN 2 yıl Avrupa’dan men edilmesi ve CAS’ın da cezayı onamasının ardından tekrar sıkıntılı günlere geri dönen sarı-lacivertli kulüp seçime gitme kararı alırken, yabancı oyuncularla ilgili olarak da radikal bir hamlenin kıyısından dönüldüğü ortaya çıktı.

Geçen hafta yapılan yönetim toplantısında başkan Aziz Yıldırım aday olmayacağının sinyalini vererek toplantı bitiminde soluğu Samandıra’da alırken, oyuncularla kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Bu zirvede özellikle yabancıları hedef alan Yıldırım “Avrupa’da 2 yıl olmayacağız. Mutsuz olan, başka kulüpte oynamak isteyenin durumunu hemen konuşuruz. Gelen teklifler var, sizin de kafanızda başka bir kulüp olabilir. Şartlar oluşursa gitmek isteyeni tutmayız” sözleriyle kalmak istemeyen oyunculara kolaylık sağlanacağını net bir şekilde ifade etti.

Haberin Devamı

İKİSİ DE YANAL’IN GÖZBEBEĞİ

SONRASINDA Sow’un Sivas maçında kadroya alınmamasıyla başlayan kriz Senegalli oyuncuyu takımdan ayrılma noktasına getirirken, teknik direktör Ersun Yanal’yönetime ilettiği “Emenike ve Holmen dışında her oyuncunun yeri doldurulur” raporuyla tutumunu ortaya koydu. Ancak dün itibarıyla Avrupa’nın bütün önemli liglerinde transfer sona erdi. Türkiye’de ise 2 gün sonra tamamlanacak. Emenike ve Holmen hem bu yıl takıma yeni katıldığı için hem de Yanal’ın bankosu olduğu için diğer 8 yabancı futbolcudan ayrılıyor.

TAKIMDA mutsuz olan Sow, Yobo, Cristian ve Meireles’ten sadece Sow’a İngiltere’den ciddi teklifler vardı ve ancak Ada’da transfer 3 Eylül’de TSİ?01.00 itibarıyla sona erdi. Ayrıca bonservisler konusunda yönetim her türlü kolaylığı sağlayacağını oyunculara iletse de tüm yabancı futbolcuların aldığı ücretler Avrupa için de yüksek geldi. Yönetim devre arası yabancılarla ilgili planını tekrar faaliyete geçirmeyi düşünse de 2 Kasım’da yapılacak seçim herkesin elini kolunu bağlıyor.

AZİZ Yıldırım’ın adaylığını koymak UEFA Disiplin Kurulu’nun ve Yargıtay’dan gelecek kararı beklemesi futbolcuların da bir anlamda kaderini belli edecek.

Yazarlar