Fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

07.01.2014 - 10:31 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe futbol transfer haberleri, transferde son dakika gelişmeleri, futbolda bomba transferler.

Fenerbahçe transfer haberleri futbol

Veysel Sarı sürprizi!

İşte Caner Erkin'in istediği rakam!

Haberin Devamı

Essien için Fenerbahçe ve Galatasaray kapışıyor!

Emenike'nin peşinde Premier Lig ekipleri var!

Veysel Sarı sürprizi!

Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan, Veysel Sarı'nın gideceği kulübü işaret etti. Fenerbahçe ihtimalleri yükseldi.

Es Es’in Başkanı “Ayrılmayı kafasına koymuş. Bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış” dedi. Ertuğrul Sağlam da Veysel’in gelip, kendilerine “Gitmek istiyorum” dediğini açıkladı.

Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ile Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Veysel Sarı’nın F.Bahçe’ye transfer olacağını ima etti.

Ersun Yanal, eski öğrencisi Veysel Sarı’yı Gökhan’ın yedeği olarak sezon başında da transfer etmek istemiş ancak bu transfer o dönemde gerçekleşmemişti. Hoşcan, NTV Spor’a “Kendisi kulübümüzden ayrılmayı kafasına koymuş, hangi kulübe gideceğini bilmiyoruz ama bir kulüple anlaşmış ki bizimle yollarını ayırma kararı almış” dedi.

Haberin Devamı

"BIRAKIN İSTANBUL’A GİDELİM"

Ertuğrul Sağlam da A Haber’e Tarık ve Veysel için “Kendileri bir tercih yaptı. Mukavelelerini uzatmadılar. Sezon sonunda bizimle olmayacakları için ara transferde bu çocukları değerlendirmek zorundayız. iki futbolcu kardeşimiz de Eskişehirspor’da önümüzdeki sezon oynamak istemediklerini dolayısıyla bu transferi düşünmemiz gerektiğini bize söylediler” diye konuştu.

Veysel Sarı transferinde F.Bahçe adına iki ihtimal var:

SEZON SONU BEDAVA GELİR

1- Veysel’in Eskişehir ile sözleşmesi 31 Mayıs’ta sona eriyor. Sarı-Lacivertli kulüp, şu ana kadar Veysel için Eskişehir yönetimiyle herhangi bir görüşme yapmadı. Bu nedenle Veysel’in sezon sonunda bonservis bedeli ödenmeden bedava transferi gündeme gelebilir.

2- F.Bahçe yönetimi 11 Ocak’ta transfer gündemiyle toplanacak. Toplantı sonunda Veysel’in ocak transfer döneminde küçük bir bonservis bedeli karşılığında alınması mümkün olur.

İşte Caner Erkin'in istediği rakam!

Milli oyuncu sözleşme uzatmak için Gökhan Gönül'ün yıllık kazancını işaret etti. Caner, 1.7 milyon Euro garanti para ve toplam 765 bin Euro maç başı talep etti

Fenerbahçe'de ''sözleşme uzatacak' ya da 'başka kulüplere gidecek' dedikodularının en çok yapıldığı isimlerin başında Caner Erkin geliyor. Sarı lacivertli kulüp, başarılı futbolcusunun sözleşmesini tıpkı daha önce Volkan Demirel ve Mert Günok'a yaptığı gibi sezon sonunda uzatacak. Kulübünden bonuslarla birlikte yaklaşık 800 bin dolar kazanan Caner ise, yeni sözleşme için kriterini belirledi. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe ile Milli Takım'da sağ ve sol kanadı birlikte paylaştığı Gökhan Gönül'ün yıllık ücretini baz alacak.

Haberin Devamı

Gökhan, sarı lacivertli takımda yıllık 1 milyon 710 bin Euro garanti para, maç başı ücreti olarak da yıllık 765 bin Euro kazanıyor. Bu da yaklaşık 2.5 milyon Euro'luk bir rakama denk geliyor.

SEZON SONUNU BEKLEYECEK

Caner de takım arkadaşının bu ücretini kıstas alarak yıllık en az 2-2.5 milyon Euro'luk bir rakam isteyecek. Ayrıca genç futbolcuya 2 yıl önce ücretinde düzeltme konusunda söz verilmesine rağmen, o dönem yaşanan sıkıntılar nedeniyle bu söz tutulamamıştı. Caner'in bunu sorun etmeyip en iyi performansını gösterdiği de futbolcunun çevresi tarafından vurgulanıyor.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DE KİM NE ALIYOR? (Euro)

Kuyt: 2.850 milyon
Meireles: 2.6 milyon
Sow: 2.6 milyon
Emre: 2.6 milyon
G.Gönül: 2.475 milyon
Kadlec: 2.4 milyon
Yobo: 2.3 milyon
M.Topal: 2.3 milyon
Cristian: 2.2 milyon
Egemen: 2.2 milyon

Essien için Fenerbahçe ve Galatasaray kapışıyor!

Chelsea ile yollarını ayırması beklenen Michael Essien'in Fenerbahçe'ye gidebileceği iddia edildi. Yıldız futbolcu için Galatasaray'ın da devrede olduğu belirtiliyor.

Her ne kadar ara transferde dünya yıldızı alması beklenmese de Fenerbahçe'yle ilgili heyecan verici iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Sarı-lacivertli ekibi ilgilendiren son çarpıcı haber İngiltere'den geldi. Bir bahis sitesi, Chelsea'de şans bulamayan ünlü orta saha oyuncusu Essien'in Juventus veya Fenerbahçe'ye gidebileceğini duyurdu.

Sitede, Essien'in transferde gidebileceği muhtemel kulüplerden birinin de Galatasaray olduğu belirtildi.

Emenike'nin peşinde Premier Lig ekipleri var!

Haberin Devamı

Premier Lig takımları bu sezon Fenerbahçe'nin yıldızlarına kanca attı.

Manchester United'ın yedek kaleci Mert Günok'u istediği iddialarının ardından bu kez de Ada'nın birçok takımının Emenike'yi takibe aldığı belirtildi.

Özellikle ilk yarının son haftalarında gösterdiği performansla ve attığı gollerle dikkatleri üzerine çeken Nijeryalı yıldız, İngiliz The Guardian Gazetesi tarafından da, dünyada 2013'ün en iyi 100 futbolcusu arasında gösterilmişti.