Fenerbahçe Fenerbahçe ve Beşiktaş, Hakim Ziyech transferinde karşı karşıya! 'Galatasaray direkt reddetti'

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Hakim Ziyech transferinde karşı karşıya! 'Galatasaray direkt reddetti'

09.08.2023 - 12:30 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde sezonun en çok konuşulan isimlerinden biri Dusan Tadic olmuştu. Fenerbahçe, Beşiktaş'ın da yakından ilgilendiği yıldız futbolcuyu renklerine bağlamayı başarmıştı. İki ezeli rakip bu sefer Hakim Ziyech transferinde karşı karşıya geldi. İşte detaylar...

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Hakim Ziyech transferinde karşı karşıya Galatasaray direkt reddetti

Süper Lig'de şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, kadrosunu birbirinden değerli yıldızlarla doldurmak için çalışmalarına devam ediyor. Dusan Tadic transferiyle ezeli rakibine transfer çalımı atan sarı-lacivertli ekip, bu sefer de Hakim Ziyech transferinde Beşiktaş'la karşı karşıya geldi.

Haberin Devamı

DUSAN TADİC TRANSFERİ OLAY YARATTI

Yeni sezon için kadrosunu yıldız isimlerle güçlendiren Fenerbahçe'nin en çok konuşulan transferilerinin başında Dusan Tadic yer aldı. Beşiktaş'ın da ilgilendiği ve teklif sunduğu tecrübeli futbolcunun transferini Fenerbahçe bitirdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Hakim Ziyech transferinde karşı karşıya Galatasaray direkt reddetti

Beşiktaş'tan Emre Kocadağ, o dönemde Dusan Tadic'le ilgili transfer iddialarını da doğrulamıştı. Emre Kocadağ açıklamasında, "Tadic çok büyük bir yıldız. Ajax için bir efsane. Bir temasımız olduğu doğru ancak oyuncuya çok ciddi talipler var. Biz de teklif verenlerden biriyiz" ifadelerini kullanmıştı.

YİNE KARŞI KARŞIYALAR

İki ezeli rakip bu sefer de Chelsea'den ayrılması gündemde yer alan yıldız futbolcu Hakim Ziyech'te birbirlerine rakip oldular.

Haberin Devamı

FORMA ŞANSI BULMAKTA ZORLANDI

Hakim Ziyech geçtiğimiz sezon Chelsea formasını 24 maçta giydi. 30 yaşındaki sağ kanat toplamda 928 dakika sahada kalabildi. Hakim Ziyech bu maçlarda rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi. Faslı futbolcu takım arkadaşlarına ise 3 gol pası verdi.

Fenerbahçe ve Beşiktaş, Hakim Ziyech transferinde karşı karşıya Galatasaray direkt reddetti

SÜPER LİG DEVLERİNE ÖNERİLDİ

Rudy Galetti'nin haberine göre Hakim Ziyech, Süper Lig devlerinden Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'a önerildi.

GALATASARAY REDDETTİ

Galatasaray bu öneriyi direkt geri çevirirken Fenerbahçe ve Beşiktaş Faslı yıldızın transferini değerlendirmeye aldı.

CHELSEA 40 MİLYONA ALMIŞTI

Reaal Dronten altyapısında yetişen Hakim Ziyech daha sonra Heerenveen, Twente ve Ajax formaları giydi. Chelsea, 2020-2021 sezonunda Faslı futbolcuyu 40 milyon euro bedelle kadrosuna kattı.

Chelsea ile sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Hakim Ziyech'in güncel piyasa değeri 16 milyon euro.

Yazarlar