Fenerbahçe Fenerbahçe ve Beşiktaş Portekizli yıldız için transferde karşı karşıya geldi!

Fenerbahçe ve Beşiktaş Portekizli yıldız için transferde karşı karşıya geldi!

17.05.2024 - 10:32 | Son Güncellenme:

İki Süper Lig devi, yaz transfer dönemi öncesi Portekizli oyuncuyu renklerine katmak için devreye girdi. Yıldız futbolcunun serbest kalma bedeli 4 milyon euro...

Fenerbahçe ve Beşiktaş Portekizli yıldız için transferde karşı karşıya geldi

Süper Lig ekiplerinin yeni sezon transfer çalışmaları hız kazanmış durumda. İki İstanbul devi, Leandro Andrade transferinde karşı karşıya geldiler. 2023'ün yaz aylarında Leandro Andrade ile Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edilmişti. Transferin kulüpler arasındaki anlaşmanın sağlanamaması nedeniyle gerçekleşmediği belirtiliyordu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ DEVREDE

A Bola, Portekiz doğumlu oyuncu için bu kez Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın devrede olduğunu belirtti. İki İstanbul devinin Leandro Andrade'nin menajeri ile temasa geçtikleri ve oyuncu açısından cazip bir teklif sundukları aktarıldı. Türkiye'den bu iki kulübün ilgisinin yanı sıra Rus kulüplerinin de Leandro Andrade'nin peşinde oldukları ifade ediliyor.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Portekizli yıldız için transferde karşı karşıya geldi

QARABAĞ'IN KARARI NET

Qarabağ, bu sezon toplam 55 maçta 13 gol, 18 asistlik skor katkısı sağlayan yıldızını bırakmak için şartını sunmuş durumda. Fenerbahçe ve Beşiktaş, oyuncu ile anlaşma aşamasına gelse de kulüple yapılan ilk görüşmede sonuç alınamadı. Qarabağ, takımın sembol isimlerinden biri haline gelen Leandro Andrade için yapılan ilk girişimleri reddederken oyuncunun serbest kalma maddesini işaret etti. Takımıyla olan sözleşmesi Haziran 2027'de bitecek olan Leandro Andrade'nin 4 milyon euroluk serbest kalma bedeli bulunuyor.