Fenerbahçe Fenerbahçe yeni yıldızını Manchester United'da buldu! Transferde rakip Suudi Arabistan kulüpleri

Fenerbahçe yeni yıldızını Manchester United'da buldu! Transferde rakip Suudi Arabistan kulüpleri

05.01.2024 - 18:26 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde bomba bir iddia ortaya atıldı. Sarı-lacivertlilerin, Manchester United'dan ayrılması beklenen yıldız futbolcuyla ilgilendiği belirtildi.

Fenerbahçe yeni yıldızını Manchester Unitedda buldu Transferde rakip Suudi Arabistan kulüpleri

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'de kurmaylar ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertlilerin eksik bölgelerin yanı sıra fırsat transferlerini de araştırdığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Süper Lig devinin bu doğrultuda Manchester United'la sözleşmesinin son senesine giren tecrübeli futbolcuyu gündemine aldığı belirtildi. Ada basınından Sky Sports'un haberine göre; Fenerbahçe, Anthony Martial'in peşine düştü.

Manchester United'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek yıldız futbolcu için Suudi Arabistan'dan bazı kulüplerin de devrede olduğu aktarıldı. Manchester United'ın 28 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinde yer alan uzatma opsiyonu madddesini kullanmayacağı vurgulandı.

Anthony Martial'in kendisine gelen transfer tekliflerini değerlendirme kararı aldığı kaydedildi. 28 yaşındaki sol kanat bu sezon Premier Lig devinde 19 maçta oynadı. Anthony Martial bu süreçte 2 gol sevinci yaşadı. Fransız yıldız aynı zamanda 2 asist üretti.

Haberin Devamı

Olimpik Lyon altyapısında yetişen Anthony Martial daha sonra Monaco'da oynadı. Manchester United, 2015-2016 sezonu başında 60 milyon euro bedelle Fransız yıldızı renklerine bağladı. Anthony Martial, 2021-2022 sezonunun ikinci yarısını kiralık olarak Sevilla'da geçirdi.

Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Anthony Martial'in güncel piyasa değeri 15 milyon euro. Fransa Milli Takımı'nda 30 maça çıkan Anthony Martial, 2 gol sevinci yaşadı. Yıldız futbolcu daha önce şu kupaları kazandı:

1 - UEFA Uluslar Ligi
1 - UEFA Avrupa Ligi
1 - Premier Lig
2 - İngiltere Lig Kupası
1 - İngiltere Süper Kupası