Fenerbahçe Fenerbahçe'de Aatif şoku!

Fenerbahçe'de Aatif şoku!

24.07.2018 - 18:43 | Son Güncellenme:

Sol dizinde hissettiği ağrıların ardından menüsküs yırtığı tespit edilen tecrübeli futbolcu dün ameliyat olurken en az bir ay sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Fenerbahçede Aatif şoku

Roberto Soldado’nun koşulara başlamasına sevinen Fenerbahçe Yönetimi ve teknik heyeti bu kez de Aatıf Chahechouhe’dan gelen haberle sarsıldı. Sarı-lacivertli futbolcunun dün menisküs ameliyatı olduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertlilerin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, sol dizinde ağrı hisseden Aatıf’ın yapılan tetkiklerinde menisküs yırtığı tespit edildi. Kulübün sağlık sponsoru Liv Hospital’da, Prof. Dr. Uğur Haklar tarafından ameliyat edilen 32 yaşındaki futbolcunun operasyonu başarılı geçti. Tecrübeli oyuncunun tedavisine kulüp doktoru Prof. Dr. Burak Kunduracıoğlu gözetiminde başlandı.

Bu operasyondan sonra Aatıf’ın en az bir ay forma giyemeyeceği öğrenildi. Fenerbahçe yeni sezon öncesi bugüne kadar 4 hazırlık maçı yaparken sarı-lacivertli oyuncu İstanbulspor ve Lausanne karşısında 45, Fulham önünde de 65 dakikada sahada kalırken Feyenoord mücadelesinde kadroya alınmamıştı.

Fenerbahçede Aatif şoku

Yazarlar