Fenerbahçe Fenerbahçe'de Altay Bayındır'dan Inter'e transfer şartı!

Fenerbahçe'de Altay Bayındır'dan Inter'e transfer şartı!

24.12.2022 - 12:08 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe’de ara transfer dönemi yaklaşırken çalışmalar hızlandı. Devre arası hamleleri hamleler kadar sözleşmesi bitecek oyuncularla yapılan görüşmeler büyük önem taşıyor. Altay Bayındır konusunda İtalyan basını sürpriz bir iddiada bulundu.

Fenerbahçede Altay Bayındırdan Intere transfer şartı

Fenerbahçe’de ara transferdeki hamleler kadar sözleşmesi bitecek oyuncularla yapılan görüşmeler büyük önem taşıyor. Uzun süredir geleceği merak konusu olan Altay Bayındır için sürpriz bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

KUPADA GELEN ZAFER
Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda Fenerbahçe, İstanbulspor'u konuk etti. Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadeleyi Fenerbahçe 3-1 kazandı. Sarı-lacivertlilerin gollerini 31. dakikada King, 34. ve 54. dakikalarda Batshuayi kaydetti. Bu sonuçla Fenerbahçe adını bir üst tura yazdırdı.

TRABZON MAÇINDA FENERBAHÇE TARAFTARI YOK
Süper Lig'in 15'nci haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan müsabaka öncesi düzenlenen İl Spor Güvenlik Kurulu toplantısında, sarı-lacivertli taraftarların maça alınmamasına karar verildi. 24 Aralık Cumartesi günü saat 19.00'de başlayacak olan karşılaşmada bin 600 özel olmak üzere 2 bin 400 güvenlik personeli görev yapacak.

JESUS'TAN TARAFTARA ALTAY TEPKİSİ
Altay Bayındır için Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon iyi başlamadı. Tecrübeli eldiven üst üste yaptığı hatalar sebebiyle bazı taraftarların tepkisini çekti. Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Altay Bayındır'a gösterilen tepkiler sonrası harekete geçti. Portekizli çalıştırıcı yaptığı açıklamada, "Altay'a tepkiler oldu. Ona gösterilen tepki, bana gösterilmiş tepkidir. Ben böyle bir şey görmek istemem, böyle ortamda bulunmak istemem. Bu şekilde olmaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Altay Bayındır, Jorge Jesus'tan aldığı bu destek sonrası performansını yeniden yükselişe geçirdi. Sarı-lacivertlilerin 24 yaşındaki kaptanı gösterdiği performans sonrası taraftarların kalbine girdi.

FENERBAHÇE SOMUT ADIM ATMADI
Altay, 2019-20 sezonundan beri Fenerbahçe kalesini koruyor. Başkan Ali Koç’un uzun yıllar Fenerbahçe kalesinde kaptan olarak görmek istediği Altay Bayındır ile görüşmeler devam ediyor. Ancak henüz somut bir anlaşma bulunmuyor, görüşmeler devam ediyor. Öte yandan Altay'ın yeni sözleşmeye imza atması halinde Avrupa’ya çıkış maddesi koydurması bekleniyor.

Zajc konusunda da Sloven yıldız kalmak istese de, bir yandan Avrupa’dan birçok kulübün ilgilenmesi de önemli bir detay olarak duruyor. Zajc, sarı-lacivertlilere 2019’da katılmıştı.

Bir diğer isim de Enner Valencia... Bu sezon hem Fenerbahçe formasıyla hem de Dünya Kupası’nda Ekvador Milli Takımı ile gollerini sıralayan başarılı futbolcunun en azından bir yıl daha kalması amaçlanıyor. Valencia, Fenerbahçe’ye 2020 yılında gelmişti.

Haberin Devamı

INTER'İN LİSTESİNDE
Serie A devi Inter uzun süredir ALtay'ı kadrosuna katmak istiyor. Tecrübeli file bekçisini transfer etmek isteyen Inter'in Samir Handanovic'in yerine bir alternatif peşinde olduğu kaydedildi. Altay Bayındır'la birlikte Yann Sommer'in de Inter'in transfer listesinde bulunduğu belirtildi. İtalyan ekbinin bir diğer kaleci adayı ise Agustin Rossi.

İLK 11 ŞARTI
Sarı-lacivertli yıldız kaleci, Inter'in transfer teklifine yanıt verdi. Milli kaleci kendisiyle ilgilenen Inter'e ilk 11'de oynama şartı koştu. 24 yaşındaki eldivenin güncel piyasa değeri 13 milyon euro olarak gösteriliyor. Altay Bayındır, A Milli Futbol Takımı'nın formasını 5 maçta terletti.

OZAN VE MUHAMMED GİTMİŞTİ
Sarı-lacivertliler bu sezon iki Türk futbolcusunu yurt dışına bonservisle gönderdi. Fenerbahçe'nin genç yıldızı Muhammed Gümüşkaya, Belçika temsilcisi Westerlo'nun yolunu tuttu. Westerlo bu transfer için sarı-lacivertlilere 500 bin euro ödedi. Sarı-lacivertlilerde gözden çıkarılan Ozan Tufan ise 3 milyon euro bedelle Hull City'e imza atmıştı. Öte yandan sarı-lacivertlilerle sözleşmesi sona eren 22 yaşındaki eldiven Berke Özer de Portimonense ile anlaşma sağlamıştı.

Haberin Devamı