Fenerbahçe Fenerbahçe'de analiz zamanı

Fenerbahçe'de analiz zamanı

27.03.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Sarı-lacivertli takımda teknik heyet bugüne kadar zorlandıkları maçları masaya yatırdı. Milli aradan sonra sakatların dönüşü ile eli güçlenen Teknik Direktör İsmail Kartal, yaşanan sorunları oyuncularına anlatacak, tekrarlanmamasını isteyecek.

Fenerbahçede analiz zamanı

Fenerbahçe’de yönetim 2 Nisan’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı’na, teknik heyet ve futbolcular da saha içine odaklanmış durumda. Milli aradan sonra çok yoğun bir tempoya girecek ve önemli maçlara çıkacak olan sarı-lacivertli takımda Teknik Direktör İsmail Kartal, bu sezon bugüne kadar zorlandıkları maçları ekibiyle masaya yatırdı, eksik yönleri belirledi.

Haberin Devamı

Üst üste yaşanan sakatlıklarla ilk 11’ini değiştirmek zorunda olan Kartal’a milli ara ilaç gibi gelecek, King dışındaki tüm isimler takıma geri dönecek. Böylece eli güçlenecek olan tecrübeli çalıştırıcı ekibiyle belirlediği eksik yönlere yönelecek, yoğun tempoda oyun sisteminde yaşanan sorunları en aza indirmeyi amaçlayacak.

Ayrıca önceki gün verdiği röportajda ‘Kimsenin puan kaybına ihtiyacımız yok. Ligde 8 maçımız var ve hepsini kazanıp şampiyon olacağız’ sözlerini oyuncularına da adeta ezberleteceği öğrenildi. Sarı-lacivertli takımın teknik patronunun ayrıca Trabzonspor deplasmanında kazanılan üç puanın ve yaşanan olaylar da takımın birlik içinde hareket etmesini motivasyon olarak kullanmak istediği ortaya çıktı. İsmail Kartal gibi, kaptanlar Edin Dzeko, Dusan Tadic ve Mert Hakan Yandaş’ın da takım içinde yapacakları toplantılarda şampiyonluk vurgusu yapacağı bildirildi.

Haberin Devamı