Voleybol Fenerbahçe'de ayrılığı açıkladı! 'Bu artık sır değil'

Fenerbahçe'de ayrılığı açıkladı! 'Bu artık sır değil'

08.04.2023 - 13:38 | Son Güncellenme:

CEV Şampiyonlar Ligi'nde finale yürüyen Fenerbahçe Opet'te yeni sezon öncesi ayrılık yaşanacak. Dinamo Moskova Genel Direktörü Vladimir Zinichev, "Bu artık sır değil' diyerek transferi açıkladı.

Fenerbahçede ayrılığı açıkladı Bu artık sır değil

CEV Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında VakıfBank'ı deplasmanda 3-0 mağlup eden Fenerbahçe rövanş öncesi büyük avantaj elde etti. Misli.com Sultanlar Ligi'nde de zirve takibini sürdüren sarı-lacivertlilerde sezon sonu yaşanacak ayrılığı Dinamo Moskova Genel Direktörü Vladimir Zinichev açıkladı.

Haberin Devamı

KAPTAN EDA: BERABER TORİNO'YA GİDECEĞİZ
CEV Şampiyonlar Ligi yarı final rövanş öncesi konuşan kaptan Eda Erdem Dündar şu ifadeleri kullandı: “İlk maçı deplasmanda bu skorla kazanmak, çok çok değerli. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. İlk set çok iyi servis attık ve hücumlarda çok iyiydik. İkinci sette çok basit hatalar yaptık ama direndik. Kesinlikle bırakmadık. Önde olduğumuz sette geriye düştük ve sonrasında geriden gelerek kazandık. Bence bu VakıfBank’ın direncini bozdu. Sahada çok güzel enerji vardı. Herkes birbirine yardım etti. Oynadığımız oyundan keyif aldık. Takımda çok güzel arkadaşlık ortamı var, bu da sahaya yansıyor. Taraftar da çok güzeldi. Bu maçı unutacağız. İkinci maç çok çok daha önemli. Evimizde taraftarlarımızın desteğiyle inşallah Torino’ya gideceğiz. 7. adamın çok güzel besteleri var. İnşallah ikinci maçta da bu güzel iletişimi sürdürüp, beraber Torino’ya gideceğiz.”

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılığı açıkladı Bu artık sır değil

ARINA REKOR KIRDI
Arina Fedorovseva, şampiyonlar ligi tarihinde tek sezonda 40 ace barajını geçen ilk ve tek isim oldu. Şampiyonlar Ligi'nde istatistiği bulunan son 19 yıla göre ace rekoru 2006 Şampiyonlar Ligi'nde Vakıfbank formasıyla 37 ace atan Neslihan Demir Güler'deydi.

'TERZİC KAZAN'I ÇALIŞTIRACAK'
Fenerbahçe Opet ile kulüple 1 sezon daha sözleşmesi bulunan Sırp başantrenör Zoran Terzic'in yeni adresi belli oldu. Dinamo Moskova Genel Direktörü Vladimir Zinichev, Zoran Terzic'in gelecek sezon Dinamo Kazan'ı çalıştıracağını açıkladı:

"Bu artık sır değil. Önümüzdeki sezon Dinamo Kazan'ı Zoran Terzic çalıştıracak. Takım oluşturmak ve güçlendirmek için büyük çaba harcıyorlar. Bunu takımımızda da hissediyoruz. Oyuncularımızdan birkaçı Kazan'la anlaştı."

Fenerbahçede ayrılığı açıkladı Bu artık sır değil

"Terzic, Natalia Pereira'yı Kazan'a transfer etmek için büyük çaba sarf etti. Ancak Pereira, kulübümüzü evi olarak görüyor ve kalmaya karar verdi. Natalia, inanılmaz derecede mutlu olduğumuz takımımızda (Dinamo Moskova) önümüzdeki sezon oynamaya devam edecek."

'IRINA FETISOVA FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLDU'
"Ne yazık ki takımımızda uzun yıllar geçiren Irina Fetisova gelecek sezon Fenerbahçe'de forma giyecek. Ayrıca liberomuz Maria Bibina da Kazan'a gidecek. Kazan, Terzic önderliğinde güçlü bir kadro kuruyor."

Haberin Devamı

Yazarlar