Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılık vakti! Transfer için anlaşma sağlandı, 4 yıllık imza

Fenerbahçe'de ayrılık vakti! Transfer için anlaşma sağlandı, 4 yıllık imza

19.08.2022 - 19:28 | Son Güncellenme:

Jorge Jesus'la birlikte şampiyonluk hasretine son vermeyi planlayan Fenerbahçe transfer döneminde önemli isimleri dahil etti. Sarı-lacivertlilerde forma şansı bulması zor hale gelen genç futbolcuyla yolların ayrılması kararı alındığı öğrenildi. Genç oyuncunun yeni takımına 4 yıllık imza atacağı belirtildi.

Fenerbahçede ayrılık vakti Transfer için anlaşma sağlandı, 4 yıllık imza

Süper Lig'de şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının devam ettiği dönemde forma şansı bulması düşük ihtimal haline gelen genç oyuncuyla ayrılık kararı alındı. Sarı-lacivertlilerden ayrılacağı öğrenilen genç futbolcunun, 4 yıllık sözleşme konusunda yeni takımıyla el sıkıştığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

SAVUNMA KURGUSUNA TECRÜBELİ İSİMLER

Jorge Jesus'un raporuyla birlikte transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de savunma hattına tecrübeli isimler dahil edildi. Stoper rotasyonuna Marsilya'dan Luan Peres ile Flamengo'dan Gustavo Henrique geldi. Sarı-lacivertliler sol bek pozisyonuna Al Ahli'den Ezgjan Alioski'yi kiraladı.

Fenerbahçede ayrılık vakti Transfer için anlaşma sağlandı, 4 yıllık imza

BERKE GİTTİ, İRFAN CAN GELDİ

Fenerbahçe'de Berke Özer'in ayrılığının ardından uzun süredir devam eden kaleci arayışları son buldu. Sarı-lacivertliler, Göztepe'den İrfan Can Eğribayat'ı sezon sonuna kadar kiraladı. 24 yaşındaki eldiven, Altay Bayındır'ı yedeklemek için takıma dahil edildi.

KANATLARA TANIDIK SİMALAR

Sarı-lacivertlilerde kanat rotasyonuna Süper Lig'i tanıyan oyuncular geldi. PSV Eindhoven'dan Bruma satın alma opsiyonuyla birlikte kiralık olarak takıma katıldı. Fatih Karagümrük'te gösterdiği performansla dikkat çeken Emre Mor'la anlaşma sağlandı. 3 yıllık sözleşme imzalanan 24 yaşındaki futbolcu için 2 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık vakti Transfer için anlaşma sağlandı, 4 yıllık imza

ORTA SAHAYA BREZİLYA DAMGASI

Fenerbahçe'de Jorge Jesus, orta sahaya yapılan transferlerde gözünü Brezilyalı futbolculara çevirdi. Santa Clara'da gösterdiği performansla beğeni toplayan Lincoln Henrique ile 2026'ya kadar anlaşma imzalandı. Portekizli teknik adamın Flamengo'dan eski öğrencisi Willian Arao da transfer edilen bir diğer oyuncu oldu.

SANTRFORLAR İMZALADI

Süper Lig devinde gol yollarında yaşanan sıkıntıya çözüm üretmek için büyük bir değişime gidildi. Cagliari'den Joao Pedro ile anlaşma sağlandı. Watford'dan ayrılan ve bonservisini elinde bulunduran Joshua King takıma dahil edildi. Watford U21'den Tiago Çukur geleceğe yatırım hamlesi olarak kadroya katıldı.

Fenerbahçede ayrılık vakti Transfer için anlaşma sağlandı, 4 yıllık imza

MUHAMMED GÜMÜŞKAYA'YA TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe'de 21 yaşındaki on numara Muhammed Gümüşkaya'ya talip çıktı. Sarı-lacivertlilerin genç futbolcusu için son olarak Belçika ekiplerinden Westerlo devreye girdi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Vole'den Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Fenerbahçe ile Westerlo arasında transfer görüşmelerinde anlaşma sağlandı. Genç futbolcunun yeni takımıyla 4 yıllık sözleşme konusunda el sıkıştığı belirtildi. Muhammed Gümüşkaya için ödenecek bonservis bedeli hakkında herhangi bir bilgi kaydedilmedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçede ayrılık vakti Transfer için anlaşma sağlandı, 4 yıllık imza

1 GOL VE 1 ASİST ÜRETTİ

Muhammed Gümüşkaya, sarı-lacivertli takımın altyapısından yetişti. Genç oyuncu bu süreçte A takım formasını 22 kez giydi. Toplam 760 dakika süre alan Muhammed Gümüşkaya 1 gol ve 1 asist üretme başarısı gösterdi. Genç oyuncu bir süre Boluspor ve Giresunspor'a da kiralandı. Muhammed Gümüşkaya'nın güncel piyasa değeri 2 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.