Fenerbahçe Fenerbahçe'de ayrılıklar kapıda! Yıldız futbolcuya sürpriz talip

Fenerbahçe'de ayrılıklar kapıda! Yıldız futbolcuya sürpriz talip

31.01.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Transfer döneminde kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, takımdan ayrılması beklenen oyuncular üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçede ayrılıklar kapıda Yıldız futbolcuya sürpriz talip

Ara transfere hızlı giren ve üç futbolcuyu renklerine katan Fenerbahçe’de yönetim, şimdi de takımdan ayrılması beklenen oyuncular üzerine çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı

İLK İSİM CRESPO

Bu konudaki ilk isim sarı-lacivertli ekibin Portekizli oyuncusu Miguel Crespo oldu. Crespo, İspanya’nın Rayo Vallecano takımı ile anlaştı. Uzun süredir teklifler alan oyuncu İspanyol ekibi ile prensip anlaşmasına vardı. Futbolcu satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiralandı.

KENT'İN HEDEFİ PREMİER LİG VE AVRUPA

Yönetimin ayrılmayı planladığı bir diğer isim ise Ryan Kent... Ancak sarı-lacivertlilerin böyle bir hamle yapmasını oyuncu çok zorlaştırıyor. Arabistan’dan Fenerbahçe’de aldığı maaşın iki katı teklif edilmesine rağmen gitmeyen Kent’in önceliğinin Premier Lig ve Avrupa’nın güçlü takımları olduğu öğrenildi.

İngiltere Championship’ten de talipleri olan Kent, bu önerilere de soğuk bakıyor. Fenerbahçe’de istenilen süreleri alamayan tecrübeli futbolcunun eski formundan uzaklaşması ve mental olarak düşmesi istediği takımların uzağında kalmasını sağlıyor. Kent gibi Miha Zajc’ta da aynı sıkıntının yaşandığı öğrenildi.

Haberin Devamı

LİNCOLN'E SÜPER LİG'DEN TALİP

Kadrosunu güçlendirme adına çalışmalar yapan MKE Ankaragücü, bir süredir gündemlerinde yer alan Lincoln Henrique için harekete geçiyor. Başkent ekibinin, bu hafta içerisinde İstanbul’a gelerek, Fenerbahçe Yönetimi ile masaya oturacağı öğrenildi. Yapılacak görüşmelerin ardından Lincoln Henrique’nin geleceğinin netleşmesi bekleniyor.

Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, pazar günü Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmanın ardından transfer çalışmaları için, “En doğrusunu yapmak, en iyi opsiyonları belirlemek istiyoruz. Lincoln ve Mert Hakan takımlarında çok süre almayan oyuncular, bizim takımımıza katkı verebilirler” şeklinde konuşmuştu.

Yazarlar