Fenerbahçe Fenerbahçe'de büyük pişmanlık! İki yıldız mumla arandı

Fenerbahçe'de büyük pişmanlık! İki yıldız mumla arandı

29.02.2024 - 07:00 | Son Güncellenme:

Teknik direktör İsmail Kartal’ın Ankaragücü karşısındaki tercihleri eleştiri konusu olurken, Fenerbahçe’nin zayıf orta sahası yenilginin en önemli sebebi oldu.

Fenerbahçede büyük pişmanlık İki yıldız mumla arandı

Ankaragücü’ne yenilerek kupadan elenen Fenerbahçe’nin başkentte sergilediği futbol eleştiri konusu olurken, sarı-lacivertlilerin orta sahasının zayıflığı bu durumun ortaya çıkmasında önemli rol oynadı.

Haberin Devamı

Teknik direktör İsmail Kartal’ın Krunic ve Zajc ile oluşturduğu etkisiz ve yumuşak orta saha, maçın kaybedilmesindeki ana unsurdu. Bu bölgede Mert Hakan ve İsmail ile başlanmamasının sebebinin, haftasonu oynanacak olan kritik Hatay mücadelesi olduğu, olası bir sakatlığın sıkıntı yaşatacak olmasının göz önünde bulundurulduğu öğrenildi.

KENT VE ZAJC GİTMEYİ KABUL ETMEDİ

Fenerbahçe orta saha ve kanatlarda devre arasında gönderdiği ve göndermediği futbolcuların da sıkıntısını yaşıyor. Devre arası transfer döneminde teknik heyet birçok oyuncu ile ilgili karar vermek durumundaydı. Bunlardan ikisi de Kent ve Zajc’dı. İkisinin de kiralık olarak gitmesi hedeflense de, bu isimler bunu kabul etmedi.

Fenerbahçede büyük pişmanlık İki yıldız mumla arandı

LINCOLN VE CRESPO'YA İZİN VERİLDİ

Haberin Devamı

Teknik heyet de daha önce Zajc’dan verim aldığı için tekrar toparlayacağını düşündü ve Kent liste dışı kaldı. Kontenjan boşaltmak için, talipleri olan Lincoln ve Crespo’ya izin verildi.

Bugün gelinen noktada ise Crespo, Lincoln ve Kent gibi oyuncular aranır oldu. Crespo’nun Rayo Vallecano formasıyla İspanya’da sergilediği başarılı performans da kalmış olsa yararlı olabileceğinin kanıtı oldu.

DZEKO'NUN ÖNEMİ

Krunic transferinin beklentileri karşılamaması, listeye yazılan King ile İrfan ve Fred’in sakatlıkları da sıkıntıyı büyüttü. Yumuşak orta sahanın yanı sıra Osayi’nin terste oynatılması, yedekte bekletilen Dzeko’suz önde top tutulamaması gibi faktörlerin de takımın ritim bulmasını engellediği görüldü.

Fenerbahçe’nin Hatayspor karşılaşmasına İsmail, Mert Hakan ve Szymanski gibi isimlerle çıkması bekleniyor.

Yazarlar