Fenerbahçe Fenerbahçe'de Cengiz Ünder çok sinirlendi! Ortalık karıştı, kartlar havada uçuştu

Fenerbahçe'de Cengiz Ünder çok sinirlendi! Ortalık karıştı, kartlar havada uçuştu

11.02.2024 - 20:15 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 25'inci haftasında Fenerbahçe ile Alanyaspor karşı karşıya geldi. Zorlu maçın ilk yarısıdna Cengiz Ünder, Alanyasporlu rakibine çok sinirlendi. Çağdaş Altay'ın ilk yarıda gösterdiği kart sayısı dikkat çekti.

Fenerbahçede Cengiz Ünder çok sinirlendi Ortalık karıştı, kartlar havada uçuştu

Fenerbahçe, Süper Lig'in 25'inci haftasında Alanyaspor'u konuk etti. Heyecan dolu karşılaşmanın ilk yarısı oldukça gergin bir ortamda tamamlandı. Fenerbahçe'de Cengiz Ünder'in çok sinirlendiği ilk yarıda, Alanyasporlu futbolcular kırmızı kart bekledi.

Haberin Devamı

Karşılaşmanın henüz 4'üncü dakikasında Fenerbahçe'nin kullandığı serbest vuruşu engelleyen Carlos Eduardo, Çağdaş Altay tarafından sarı kartla cezalandırıldı. Carlos Eduardo'dan 1 dakika sonra Alanyaspor'da sarı kart gören diğer isim Leroy Fer oldu.

Fenerbahçe'de ilk sarı kart Sebastian Szymanski'ye çıktı. Polonyalı futbolcu, Aliti'ye yaptığı müdahale sonrası Çağdaş Altay tarafından sarı kartla cezalandırıldı.

Müsabakanın 42'nci dakikasında Fenerbahçe'de Dusan Tadic, Richard'a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü. Çağdaş Altay'ın bu sarı kartı sonrası VAR'ı işaret eden Alanyasporlu futbolcu Oğuz Aydın da tepkisi nedeniyle sarı kartla cezalandırıldı. Alanyaspor'un Dusan Tadic'e kırmızı kart çıkmasını beklediği pozisyon için VAR'dan herhangi bir izleme tavsiyesi gelmedi.

Haberin Devamı

Müsabakanın 45+5'üncü dakikasında İsmail Yüksek ile ikili mücadeleye giren Fatih Aksoy kendisini yere bıraktı. Fenerbahçe'de Cengiz Ünder, bu pozisyon sonrası rakibine 'zaman geçiriyorsun' şeklinde tepki gösterdi. Alanyasporlu futbolcuların bölgeye gelmesi sonrası tansiyon yükseldi. Cengiz Ünder ile Augusto arasında sinirler gerildi.

Karşılaşmanın hakemi Çağdaş Altay bu tartışmayı uzaktan izledikten sonra Cengiz Ünder ile Augusto'yu yanına çağırdı. İki futbolcuyu uyaran Çağdaş Altay, sarı kartına 2 kez daha başvurdu.

Fenerbahçe ile Alanyaspor arasında oynanan maçın ilk yarısında 7 sarı kart çıkması dikkat çekti. Öte yandan ilk yarının ortalarında iki takım kulübeleri arasında tansiyon yükseldiği için 2 sarı kart daha çıkmıştı.

 

Yazarlar