Fenerbahçe Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten Galatasaray itirafı! 'Tarifi imkansız'

Fenerbahçe'de Dusan Tadic'ten Galatasaray itirafı! 'Tarifi imkansız'

23.02.2024 - 20:28 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, Sırp basınına konuştu. Tecrübeli on numara, Galatasaray ile aralarındaki şampiyonluk yarışını değerlendirdi.

Fenerbahçede Dusan Tadicten Galatasaray itirafı Tarifi imkansız

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe'nin yıldızı Dusan Tadic, suskunluğunu bozdu. Sarı-lacivertlilerin tecrübeli orta sahası, Sırp basınına verdiği demeçte çarpıcı ifadeler kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye transferinde taraftarların etkisine dikkat çeken Dusan Tadic, "Bu fanatizmin tarifi imkansız. Dünyanın hiçbir yerinde böyle bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Fenerbahçe'ye gelmemin sebeplerinden biri de bu. Kulübü koşulsuz seven, her maçta her şeyini veren bir taraftar ordusu. Yabancılar kendi gözleriyle görene kadar inanamazlar. Öte yandan yine söylüyorum, böyle bir kulüpte oynamak hiç de kolay değil, çünkü çok büyük bir baskı var. Bugün en iyisi olurken ve yarın en kötüsü olabiliyorsun" dedi.

Galatasaray ile aralarındaki şampiyonluk yarışı ile ilgili konuşan Dusan Tadic, "Bu kadar baskı beni rahatsız etmiyor genel olarak Sırbistan'da da aynı baskı var o yüzden çabuk alıştım. Fenerbahçe 10 yıldır şampiyon olmadı, kulüp tarihinde böyle bir şey olmadı. Taraftarlar bu unvanı o kadar büyük bir heyecanla bekliyor ki. Pek çok büyük isim, iyi oyuncular geldi, bundan çok memnunlar ama aynı zamanda şampiyonluk şeklinde de iz bırakmak istiyorlar. Kolay olmayacak, Galatasaray da çok güçlü, bizden iki puan öndeler ama biz kendimize inanıyoruz. Taraftarlar tutkumuzu ve enerjimizi fark etti ve inanılmaz bir destek sağlıyorlar" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'nin yapısını Balkan yapısına benzeten Dusan Tadic, "Son yıllarda kulüpte çok fazla Balkanlardan oyuncu yoktu, yönetimden insanlarla konuştuğumda böyle olmasından dolayı üzgün olduklarını söylediler, çünkü Balkanlardaki futbolcular onların zihniyetini çok iyi anlıyorlar. benzerler... Bunun kendi hatalarından biri olduğunu, bu yüzden şimdi düzelttiklerini söylediler" dedi.

İstediği her şeyi Fenerbahçe'de bulduğunu belirten Dusan Tadic, "Burada deneyimlemek istediğim şeyi elde ettim. Bu fanatizm, insanlar, hayranlar, hepsini burada buldum. 'Sadece' o uzun zamandır beklenen başlık. Kariyeri uzatır, futbola ekstra tutku kazandırır. Futbolu halk için, taraftar için oynuyoruz, onları mutlu etmek istiyoruz. Bundan daha büyük bir tatmin olamaz; taraftarların sizi görmesi, size sarılması, onlara yaşattığınız mutluluktan dolayı ağlaması... Her galibiyetten veya yenilgiden sonra insanların futbola ne kadar önem verdiğini görüyorsunuz" açıklamasını yaptı.

Haberin Devamı

Fizik olarak mükemmel olmak zorunda olduğunu vurgulayan Sırp on numara, "Fiziksel olarak mükemmel olmazsam istediğim seviyede futbol oynayamam. Bu yaşta fiziksel uygunluk özellikle önemlidir. Ayrıca her zaman kendimle barışık olmak isterim" dedi.

Dusan Tadic sezon başında imza attığı Fenerbahçe'de 39 maça çıktı. 35 yaşındaki yıldız oyuncu bu müsabakalarda 12 gol ve 10 asist üretti. Sarı-lacivertlilerle sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek Dusan Tadic'in güncel piyasa değeri 5 milyon euro.

Yazarlar